Kan man få for mange blomster?

mange blomster


Indlægget indeholder reklame

For en blomsterelsker som mig må svaret være: Nej, det kan man ikke. Men
jeg tester med jævne mellemrum hvor mange blomster jeg kan få plads til.

bloomon

For et par uger siden fik jeg min torsdagsbuket fra bloomon. Min datter, som har studiejob hos bloomon, passede den efterfølgende søndag en messestand. Hun tog nogle overskydende blomster med til mig.

buket fra bloomon

Så havde jeg pludselig mange blomster. Jeg havde så mange blomster at vi måtte fotografere dem:

bloomon

Men der var ikke for mange blomster. Der blev plads til dem alle sammen. Og sikke en fantastisk luksus at have så mange afskårne blomster mellem hænderne. Jeg har altid været lidt misundelig på blomsterhandlere, og den dag følte jeg det lidt som stod jeg bag disken i en blomsterbutik.

interiør med blomster

Jeg har fortalt det før, men jeg skriver det lige igen, for det er altså et godt tilbud: Du får en gratis (superflot, mundblæst) vase + et styleset bestående af lækker blomstersaks og viskestykke med din første bloomon buket hvis du bruger promotionkoden MITLANDLIVSET når du tegner dit abonnement. Abonnementet kan altid opsiges, sættes på pause eller ændres. Jeg rykker løbende om på hvornår jeg modtager mine blomster, og det fungerer upåklageligt.

Vasen på billedet herunder er den man får til en mediumbuket.

gratis vaseDu kan besøge bloomon og bestille abonnement her.

Hvad enten du er til bloomon eller ej, ønsker jeg dig en god søndag!

8 meninger om “Kan man få for mange blomster?”

 1. ALDRIG! Sikken nogle skønne billeder af dig med de store fine buketter! Det må da være den bedst mulige reklame for blomster butikken!

  Hav den skønneste søndag

  1. Nej, det kan man nemlig ikke 🙂 Det var sjovt at få så mange blomster på én gang. Helt eventyrligt 🙂
   Tak, Marina – og en dejlig ny uge til dig!

 2. Blomster kan man ALDRIG få for mange af. Så smukt du har pyntet op med dem, og skønne billeder. Dig og blomsterne klæder hinanden.
  Rigtig god ny uge.

  Knus, Lone

  1. Nej, det kan man nemlig ikke 🙂 Tak for de søde ord, Lone!
   Jeg ser først din kommentar nu, så jeg vil ønske dig en dejlig søndag!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.