Julereportage

julereportage

I går fik jeg en mail fra journalisten, der skrev en boligreportage her fra Ravnegård i sommers. Hun spurgte, om hun og fotografen måtte komme på genbesøg og lave en julereportage. Det fik de lov til. Den eneste dag, vi alle kan, er lørdag. Altså i morgen. Det har lagt et vist pres på mine juleforberedelser.

Selv om jeg grundlæggende synes, at tingene skal være, som de nu engang er – også når der kommer en fotograf forbi, så måtte jeg i dag lige finde den store julekrybbe frem (jeg viste billeder af den sidste år). Jeg fik også i en vis fart stukket nelliker i nogle citrusfrugter, pyntet et fad med kogler og pakket de sidste julegaver ind. Jeg bestemte mig også i sidste øjeblik for at hænge en kvist mistelten op. Jeg har ellers været lidt træt af mistelten, siden Asta havde et ret alvorligt uheld med lige netop den plante for nogle år siden. Juletræet er også blevet pyntet. Men det var nu allerede planen. På bundlinjen står et juleklart hjem, og det er ganske rart.

julereportage

Jeg håber, at den flinke fotograf vil lade mig bruge nogle af billederne med det samme, så jeg kan vise jer, hvad der kommer ud af besøget. Ellers er planen at reportagen skal sælges til et magasin og bringes næste år.

Vi har faktisk før lagt bolig til en julereportage. Det var da vi boede i Holte. Du kan se artiklen nederst på denne side, hvor jeg praler med alle (!) de boligreportager, vi har været med i.

2 meninger om “Julereportage”

 1. Kære Nana
  Tak for alle dine smukke billeder her op til jul!
  Held og lykke med besøget af boligpressen – du må sige til, når vi skal holde øje med resultatet.
  når det gælder Amaryllis er jeg helt enig i, at de er svære at holde styr på i en potte. I år har jeg dog en superflot højrød, som stadig står med en lille pind at støtte sig til. Sender et billede pr. MMS.
  Glædelig jul til dig og dine!
  Knus fra Signe

  1. Kære Signe.
   Dejligt at høre fra dig! Jeg afventer spændt amaryllisbillede fra dig 🙂
   Glædelig jul til jer! Jeg håber, at vores venindekomsammen bliver til noget i begyndelsen af det nye år. Jeg er klar 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.