Julepynt af den naturlige slags

julepynt

Kender du det at du får en idé, og så viser det sig at mange andre samtidig har fået den samme idé? Ja, nogle har formentlig fået ideen før, og så er du blevet inspireret uden at vide det. Det oplever jeg ret ofte, også med julepynt. I en del år er jeg blevet tiltagende glad for naturlig julepynt, og i år er jeg næsten kun til gran, kogler, blomster og mos. Jeg oplever at det er min egen idé, og det er det måske også. Men når jeg ser billeder på andre blogs, i magasiner, på Instagram, ser jeg at jeg ikke er den eneste der har fået den idé. Det har vi stort set alle sammen. Og det er da lidt sjovt.

naturlig-julepynt-tallerkenraekke

Når jeg nu erkender at jeg bliver inspireret af alle de fine julebilleder jeg støder på, er det kun rimeligt at jeg selv deler mine billeder. Måske sidder du derude og kan blive en lille smule inspireret af en af mine juleideer. I de næste uger vil jeg af og til vise den julepynt der dukker op herhjemme. Det bliver mest helt naturlig pynt, men ikke kun – for lidt glas og glimmer skal der også være.

stuegran-paa-konsol

Måske har du også lyst til at følge mig på Instagram hvor jeg løbende vil vise glimt af julen herhjemme, også billeder jeg ikke viser her på bloggen. (Og der kommer nok også et par sommerbilleder indimellem, for dem kan man godt trænge til, ikke?)

juleroser-ovenfra

Mit koglefad som jeg tidligere har fortalt om, er i øvrigt endt på en lille repos på trappen. Dér får det faktisk lov til at stå i fred for den lille Asta.

kogler-paa-trappe

Nu vil jeg kaste mig over mine kalenderlys. Ja, jeg frådser i kalenderlys i år og har faktisk 25 i alt. (Det er dog ikke så voldsomt som det umiddelbart lyder.) Til gengæld mangler jeg en stage, så enten skal jeg i byen eller også skal jeg tænke kreativt …

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

10 meninger om “Julepynt af den naturlige slags”

 1. Hej Nana.Ja !!! vi bliver vist alle inspireret af hinanden her på bloggen.Og synes da lige du skal se hvad jeg blev inspireret af.Nemlig de fine små glas med lys som Anette viste i sit sidste indlæg.

  Men kogler og mos har jeg været begejstret for de sidste mange år.
  Og synes altid du pynter fint og enkelt op.
  Er ikke på Instagram.Synes jo at jeg har nok i bloggen.
  Rigtig god aften til dig Knus Jette

  1. Hej Jette.
   Jeg hopper over og ser dine glas om et øjeblik 🙂
   Jeg var længe om at blive glad for Instagram. Jeg forsøgte mig flere gange, men det blev ikke til noget. Nu er jeg blevet fanget af det. Det er – indtil videre for mig, i hvert fald – et meget pænt og meget venligt univers som jeg jeg bliver glad af at færdes i. Og der er mange billeder at blive inspireret af 🙂
   God dag til dig, Jette!

 2. Her bliver det vist en blanding! Men jeg er startet med det naturlige – det fylder altid mest her, men når julekassen bliver åbnet, så ved jeg, at der kommer lidt glimmer og kugler frem. Men det varer sikkert en til to uger endnu, før den kommer frem af sit skjul – jeg går ikke all in på én gang og slet ikke i starten af december!

  1. Her kommer pynten også gradvist op. Alt for meget jul på én gang kan jeg ikke klare 😉 Jeg finder også glaspynten frem på et tidspunkt (ja, jeg er faktisk tyvstartet på gæsteværelset med nogle sølvkugler).
   God 1. december til dig, Frede!

 3. Kender det godt. Man tror at man har fundet ens egen stil, og så opdager man, at det er vist bare trenden 😉

  Jeg er vild med din fine enkle grønne stil. Jeg glæder mig også til at se de 25 forskellige kalenderlys. Jeg er ikke så inspireret i aften, så det bliver i morgen 😉

  Ha’ en dejlig aften
  Ina

 4. Kære Nana
  Din enkle stil er meget smuk – sådan foretrækker jeg det også, og der går også lidt tid, inden glastingene kommer frem. Synes, det er dejligt at hygge sig med at pynte op i december. Jeg kender godt overraskelsen over, at det, man troede, var helt unikt og selvopfundet, faktisk er noget, der er udbredt andre steder også, men dejligt med gensidig inspiration, selvom man ikke var opmærksom på det 🙂
  Spændende med de 25 kalenderlys 🙂 Rigtig god 1. december til dig!
  Kh Linda

  1. Kære Linda.
   Ja, det er lidt sjovt med den fælles inspiration. Men er det ikke også sådan at en del store opfindelser er sket samtidig forskellige steder? Det tror jeg at jeg har hørt. (Altså uden sammenligning i øvrigt ;-)).
   Tak for dine søde ord! Dem er du altid god til at dele ud af 🙂
   Jeg ønsker dig en dejlig 1. december!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.