Julepakker og juleglæder

julepakker

Mine julegaver er næsten i hus. Jeg mangler at hente to i den lokale Dagli’Brugsen hvor de ligger og venter på mig. Jeg har købt langt de fleste julegaver online. Jeg elsker internettet. Jeg elsker at handle på internettet.

Jeg elsker også at pakke julegaver ind, og jeg pakker løbende ind, efterhånden som jeg køber gaverne. Mine julepakker er holdt i grønt og guld, og det er ikke tilfældigt, men nøje afstemt med juletræspynten. Jeg er en smule sær med farver. Jeg har det bedst hvis de passer sammen.

julegaver

Indtil de skal pynte under træet, får julegaverne lov til at pynte i en kurv i vores ene stue.

julegaveindpakning

Jeg har købt papir, poser og æsker i Søstrene Grene.  Æskerne er en lidt dyr indpakning, men jeg tænker på dem som en del af gaven. Modtageren kan måske gemme julepynt i dem – eller genbruge dem som juleindpakning næste år.  Silkebåndet er fra Drømmegavens tid. Jeg solgte hele mit restlager da jeg lukkede butikken, men gemte nogle halvbrugte ruller silkebånd som jeg stadig har stor glæde af.

juleæske

De to gaver jeg mangler at hente og at pakke ind, er til min svigerdatter. Hun og vi skal give hinanden julegaver for første gang i år. Vi skal nemlig være sammen 2. juledag. Det er så dejligt at det kan lade sig gøre at se hende i løbet af juledagene. Det er endnu en juleglæde oven i de andre.

8 meninger om “Julepakker og juleglæder”

  1. Åh, jeg har altså noget med æsker, Nana, selv om jeg ikke altid ved hvad og hvor jeg skal bruge dem og Søstrene Grene har mange fine!!!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.