Jul på badeværelset

jul på badeværelset

Det er så rart, at vi nu har et pænt badeværelse. Jeg nyder det ekstra i disse dage, hvor jeg tilfører det lidt julestemning. Jeg har stukket et par fyrregrene i en himmelblå vase. Grenene ligner og dufter af jul. Sammen med den blå vase falder de godt ind i de aquafarver, der hersker i badeværelset.

jul på badeværelset

Nogle kridhvide papirstjerner og en lyskæde skaber julestemning på hylden med håndklæder og sæber.

jul på badeværelset

Det er hyggeligt med lidt jul på badeværelset. Nu mangler der blot en enkelt julestjerne i vindueskarmen. Den skal være hvid. Jeg vender snart tilbage med et indlæg om julestjerner, som i år får lov til at fylde en del her på gården.

10 meninger om “Jul på badeværelset”

 1. Det er da bare blevet det skønneste badeværelse. Og jeg kan rigtig godt lide fyrregrenene i vasen. De er julede og ikke på én gang. Du holder dig meget til pasteller i julepynten i år, og det ser så fint og sart ud. I aften vil jeg julepynte lidt i vores nye soveværelse – jeg er helt pjattet med det rum. Det skal også være noget enkelt og fint, men mine fyrretræer er ikke så store endnu, så det bliver nok noget med gran eller cypres i stedet for.
  Kh, Karen

  1. Jeres soveværelse ser bare så fint ud! Jeg kan godt forstå, du har lyst til at julepynte det 🙂 Mine fyrregrene er fra stranden, hvor man har besluttet (jeg ved ikke hvem “man” er), at alle hybenroserne og fyrretræerne skal fjernes. De kører rundt med kæmpe maskiner i klitterne og lægger alt ned. Jeg bliver helt trist til mode! Men jeg kan hente så mange fyrregrene, jeg gider at bære …)
   Kh Nana

 2. Hvor er det blevet fint, dit badmøbel. Det fortjener at blive pyntet af dig, for du har styr på at skabe den rette julestemning. Tillykke med badet, sikken opgradering af jeres bolig. 🙂
  Dbh Dorthe Due Theilade fra Kvänum

  1. Ja, vi er altså også glade for det hele! Sidste år gad jeg ikke julepynte på badeværelset, men nu er det så hyggeligt at sætte gran og hænge lyskæde 🙂
   God december til dig, Dorthe!

 3. Så fint – Jeg kan rigtig godt lide, at du går med lidt men godt. Hos mig er der også mange stjerner til jul, men jeg har slet ikke fundet julepynten frem endnu!

  1. Lidt, men godt, er nemlig godt 🙂 Jeg har heller ikke julepyntet andre steder, end på badeværelset. Det havde jeg bare sådan lyst til, fordi det er første gang, jeg kan gøre det 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.