Jeg vil have mirabeltræerne med

mirabeltræerne

I disse dage blomster mirabelhegnet som afgrænser vores have ud mod naboens mark. Mirabeltræerne fortsætter så langt øjet rækker, og det er et helt fantastisk syn når deres kroner danner bedårende,  hvide blomsterskyer.

mirabelhegn

Også duften er betagende. Den er fuld af forår. Jeg går langs hegnet mange gange i løbet af en dag og nyder både syn og duft, for jeg ved at det er kort tid mirabellerne blomstrer.

mirabeller

Og det er sidste gang jeg ser dem blomstre. Til næste forår bor jeg ikke længere på Vadekærgård. Jeg gad godt tage mirabeltræerne med. Men det kan man jo ikke. Så jeg må nyde dem nu. Og det gør jeg.

mirabelblomster

Og så glæder jeg mig til at se hvad der blomstrer på Ravnegård i forårsmånederne.

mirabeltræerne

GemGem

GemGem

GemGem

17 meninger om “Jeg vil have mirabeltræerne med”

  1. Vi har faktisk planer om at plante et mirabelhegn det nye sted 🙂 Jeg er ret sikker på at der ikke er sådan et hegn nu, men til gengæld ser der ud til at være mange syrener. Og dem elsker jeg også …

 1. Hvor er det utroligt smukt. Kan godt forstå du går turen flere gange om dagen.
  Ønsker dig en smuk ny uge.

  Knus
  Lone

  1. 🙂 Ja, der kommer godt nok mange frugter. Rigeligt til at både mennesker og fugle kan få ondt i maven 🙂
   Tak, Charlotte og dejlig dag til dig!
   Knus

 2. Mirabellerne er smukke lige nu. Jeg beundrede dem også forleden, da vi var på en lang køretur. Heldigvis er der plantet mange mirabeller over hele landet, så hvis der ikke er nogen på din nye adresse, må du jo beundre dem i naturen. Men der er sikkert også smukt om foråret på Ravnegård.

  Hilsen Elna

  1. Ja, mirabellerne er allevegne, heldigvis, og der er helt sikkert en masse smukke forårssyn i vores kommende omgivelser 🙂
   God forårsdag til dig, Elna!

 3. I mangel af mirabeltræer kan du måske være heldig, at der er en hæg på jeres nye gård. De blomstrer også nu.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.