Jeg vil gerne bestille snevejr, tak

snevejr

Det er vist første gang nogensinde at jeg udtaler noget der bare ligner titlen på dette indlæg. Snevejr er pænt, men det er også koldt, vådt og glat, og jeg er grundlæggende ikke tilhænger af sne. Men lige nu har jeg simpelt hen brug for lidt snevejr.

Jeg har nemlig en aftale med Plantorama om at jeg skal skrive en serie hønseartikler for dem. Den første artikel blev lagt på deres hjemmeside i november. Allerede om en uge skal jeg levere den næste som skal handle om at holde høns om vinteren. Derfor skal jeg tage nogle hønsevinterbilleder, og derfor er jeg akut brug for vintervejr.

Nu, da jeg ikke længere kan passe et traditionelt job, bliver jeg så glad når jeg alligevel kan præstere et stykke arbejde for nogen. Det gælder de betalte indlæg jeg laver på Mit landliv, men også de andre ting som bloggen er begyndt at føre med sig. Som nu fx artikler om vores søde høns.

Jeg vil naturligvis gerne levere et godt stykke arbejde, og en artikel om høns ved vintertide bliver bare bedst hvis den indeholder billeder af høns i vintervejr.

Så jeg vil gerne bestille snevejr. Helst senest torsdag. Tak!

I mangel af høns-i-sneen billeder, har jeg i indlægget brugt nogle hunde-i-sneen billeder. De er fra sidste år.

14 meninger om “Jeg vil gerne bestille snevejr, tak”

  1. Tak skal du have, Randi! Jeg elsker faktisk de høns 🙂 Det er vist lidt fjollet, men altså, når Maren kommer løbende på sine store fødder, bliver jeg helt varm indeni 🙂

 1. Kan du ikke låne nogle fotos af Miri? Jeg husker, hun har nogle fine af dem. Høns i sne!
  Rigtig godt Nytår til dig, Nana! Og god skrivelyst. Med venlig hilsen fra Laila.

 2. Jeg vil virkelig gerne have sne i hele januar og februar måned. Så ud fra din overskrift troede jeg lige at jeg havde fundet en som mig

  1. Ja, overskriften snyder lidt, kan jeg godt se 🙂 Jeg er egentlig blevet gladere for sne efter vi er flyttet på landet, for det er pænt – og på mange måder mere praktisk, end det mudder der præger landskabet lige nu. Så selv om jeg ikke er stor sne-fan, kan jeg faktisk godt følge dig 🙂

 3. Skjønner godt at du gjerne vil ha litt snø. Det er så vakkert å se på, i alle fall om det er kaldt og den blir liggende. Håper du får ditt ønske oppfylt, Nana, i alle fall nok til at du får tatt bildene dine.

 4. Sne pynter og giver lys, så jeg tilslutter mig 100%. Men – dansk vinter er for det meste noget sjask, og det er jo de udfordringer med vand og vind og mørke, der er de almindelige udfordringer for alle med høns. Så vis du bare nogle billeder af høns, der ikke er bange for at våde fødder 🙂

  Kh, Karen

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.