Jeg trænger til en lille pause

en lille pause

Jeg har været meget udenfor på det seneste. Men i disse dage kan jeg mærke, at jeg trænger til en lille pause fra haveindsatsen.

Jeg går rundt og er småsvimmel hele tiden, og det sker typisk, når jeg forlanger for meget af mig selv.

maj

Så i dag har jeg forlangt meget lidt. Jeg har gået tur med hundene, og Søren og jeg har været en tur på genbrugspladsen med det allersidste fra den nedrevne maskinhal.

Ellers har jeg grundlæggende lavet ingenting. Jeg har nydt vores lyse stuer, og jeg har nydt af være i læ for den kolde vind, der blæser derude, og som efter min mening slet ikke hører hjemme i maj måned, der bør være mild og stille.

lille pause

Jeg håber, at vinden snart lægger sig, og at jeg får samlet kræfter, så jeg snart kan indtage haven igen. Der er sket så meget derude, at jeg nærmest skal til at lære den at kende på ny.

buket

Vores nabolandmand kommer forhåbentlig forbi en af dagene og sår græs alle de steder, hvor jorden er bar. Når det er sket, skal vi kun lave småting i meget lang tid.

en lille pause

Jeg trænger til en pause. Ja, det gør både Søren og jeg. Selv om vi ikke selv har udført det store arbejde, der er lagt i forbindelse med nedrivning, søudgravning og jordkørsel, kræver det en vis indsats at sætte det hele i gang og at følge med på sidelinjen.

stuer en suite

I dag har det været godt blot at nusse omkring i huset. Jeg er så glad for, at vi stort set er færdige med at lave om herinde! Og snart kan jeg forhåbentlig sige det samme om de store linjer i haven.

Reklamelinks:
Stort udvalg af Le Klint lamper her
Monique spisestue-/havestole fra Sika Design
Skrivebord fra Oliver Furniture her.

6 meninger om “Jeg trænger til en lille pause”

 1. I bor så utroligt smukt! Hvor er det godt, at du tager den med ro, når du mærker, at det er det, du trænger til. Jeg håber, du meget snart bliver af med svimmelheden.
  Jeg er ikke så god til at lave ingenting, men pauser skal vi alle huske.

 2. Pyh-ha I har godt nok også haft gang i den derude. Det er spændende at se og jeg håber at I for rigtig meget glæde af grunden. Skønt er det at hundene kan løbe frit derude. Blæsten er desværre endnu ikke aftaget, men jeg håber at du har det bedre:-)

  1. Ja, det er helt mærkeligt, at det hele pludselig ser anderledes ud. – Men det er heldigvis anderledes på den gode måde 🙂 Nu mangler vi bare, at blæsten lægger sig!

 3. Et lille afbræk skal der altid være plads til. Ellers bliver det hele jo blot én stor trummerum. Måske er det tid til at fordybe sig i lidt bøger? Det kan jeg se på din blog du holder af. Ellers er det nogle gange sjovt at prøve at gå på jagt efter gode film, som man aldrig rigtig havde hørt om, men som passer godt til ens præferencer. Der findes en del sider på internettet hvor man kan angive en film man synes var god, og så giver den forslag til film der minder om den.

  Uanset hvad, så er det altid kun godt nogle gange at trække stikket lidt, og bare fordybe sig i noget nyt, og til tider endda også noget der ikke er “produktivt”. Det skal der altså være plads til. 🙂

  1. Du har en god pointe angående det ikke-produktive. Jeg har vist en tendens til, at jeg skal være produktiv for at leve op til egne forventninger, og det er faktisk lidt anstrengende. Det kunne man godt skrive et blogindlæg om … 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.