Jeg tænder et lys og lader sorgen fylde

I dag er en mærkedag for mig. Sådan en mærkedag som engang var glædelig, men som nu er fuld af sorg.

tænder et lys

I dag ville min ældste søn være fyldt 30. Hvis han havde levet. Hvis ikke han var død som 5-årig.

lys

Jeg tænder et lys for min søn i himlen. Og i dag lader jeg sorgen fylde det meste.

GemGem

GemGem

36 meninger om “Jeg tænder et lys og lader sorgen fylde”

 1. Det er en meget sørgelig dag.
  Jeg føler med dig og din sorg.
  Nu sidder din søn i himlen og kigger på dig og siger: “Hej mor jeg skal have peber i dag”.
  Vi mødes med vores kære på den anden side, ikke at det er en trøst, men en forløsning dog!
  Tanker din vej………

 2. Kære Nana
  Hvor smukt med lyset. Sorgen forsvinder aldrig, men det er godt, når den ikke overskygger hverdagen, og istedet kan tages frem som en fint minde i særlige stunder. Det må være SÅ hårdt, at miste et barn.
  Knus.

 3. Hvis sorgen ikke skulle havde lov til at fylde sådan en dag som i dag, hvornår skulle den så ? Og gode minder kan også være en del af sorgen på sådan en dag. En dag som vi alle helst vil være foruden. De varmeste tanker til jer.

  Kærligst Susanne Josephine

 4. Kære Nana. Jeg ved næsten hvordan du føler, men kun næsten. Min datter mistede sin ene datter for snart ti år siden og vi et barnebarn. Hun ville være blevet 20 år til efteråret og vi snakker tit om, hvad hun mon ville ha`været i gang med i dag, men vi har en stjerne på himlen, som vi kan blinke til. Kærlig hilsen Ulla.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.