Jeg plukker blomster

plukker blomster

Min handlingslammelse er ovre, og jeg plukker blomster. For et par dage siden satte vi den allerførste buket til salg, og i morges samlede jeg hele fem buketter.

lokale blomster

Det er en skøn beskæftigelse at arrangere buketter, og jeg har gjort det så langt tilbage jeg kan huske. Nogle af mine første barndomsminder er at jeg legede blomsterforretning i mine morforældres have, og at jeg plukkede anemoner i Aldershvileparken der lå op ad mit barndomshjem.

blomstersalg

Men jeg har aldrig før plukket blomster i en skærehave, med salg for øje.

sprøjtefri blomster

Herunder et billede af mig ved min lillebitte vejbod. Det er planen at blomsterne skal rykke ind i bygningen bag mig, så de kan være i ly for sol, vind og regn. Vi er bare ikke helt færdige med at rydde op i det kommende blomsterrum.

blomsterbod

Jeg drømmer om lækkert indpakningspapir, pæne emaljespande, visitkort og meget andet, men vi lægger stille ud. Med nogle få buketter og en lillebitte bod.

plukker blomster

Hvis det viser sig at vi faktisk kan tjene penge på en af mine yndlingsbeskæftigelser – at plukke blomster – bliver pengene omsat i knitrende, pastelfarvet silkepapir, lækkert jutebånd, pæne visitkort og skønne emaljespande. Jeg er helt syg for at få nogle emaljespande …

ranunkelbuket

I første omgang venter vi på at sælge vores første buket. – For mellem os sagt: Vi har ikke solgt en eneste blomst endnu. Det gør ikke så meget, for jeg udlever i stedet en livslang drøm om at have ranunkelbuketter i hele huset.

P.S.: Jeg er lige blevet opmærksom på at Blomsterverden [reklamelink], hvor jeg har købt de fleste af mine ranunkelknolde, har 50 % rabat på mange af deres fine ting., fx georginer, liljer og barrodsplanter. Bare hvis du lige står og mangler …

8 meninger om “Jeg plukker blomster”

 1. Så herligt med alle de dejlige blomster. Jeg skal nok krydse fingre for at der kommer gang i salget… hvis du da vil af med buketterne;)
  Jeg havde opdaget der var 50% hos Blomsterverden, og “kom til” at købe 14 dahlia knolde :-0
  Så nu blir der gravet græstørv, så der kan blive plads til dem.
  Haha jeg lærer det aldrig.
  Rigtig god aften.

  Knus
  Lone

  PS sidder lige nu på terrassen og nyder det vidunderlige vejr

  1. He-he, ja, jeg har ikke handlet hos Blomsterverden, for jeg har stadig ikke sat alle mine forrige indkøb i jorden. Jeg tør ikke gå ind at se hvad de har, for så går det sikkert galt … God fornøjelse med de nye dahlia! Og god aften! (Ja, hvor ER det skønt at man kan sidde ude om aftenen!)
   Knus fra Nana
   P.S.: Netop som jeg var ved at pakke blomsterboden sammen, standsede en sød kvinde som købte en buket af mig! Jeg kan ikke få armene ned 🙂

 2. Tillykke! Det er en fest at plukke blomster og nu ser jeg at du også har solgt en buket – herligt!
  Det bliver virkelig skønt for dig når du går ud og køber silkepapir og emaljespande 🙂

 3. Hvordan ser det ud med strøgtrafik hos jer? Det er vel ikke alverden? Hvad med at hænge et skilt op ved vejen – og sætte noget på opslagstavlen i supermarkedet?
  Det er de skønneste blomster – så dejligt, at de nu kommer for fuld udblæsning.
  Kh, Karen

  1. Nej, strøgtrafik er der ikke meget af 🙂 Morgen og eftermiddag kører de lokale forbi Ravnegård på vej til og fra arbejde, men ellers kommer der ikke mange forbi. Vi skal helt sikkert have et skilt op. En sød dame på kommunen har endda tilbudt at vi kan få et “rigtigt” skilt op ude ved hovedlandevejen. Men jeg tror lige vi venter et år eller to 🙂 Ideen med at hænge en seddel op i Brugsen er god! Tak for den! Og så er der Ravnegård Blomsters Facebookside. (https://www.facebook.com/ravnegaardblomster/) Den er der efterhånden også nogle fra området der følger. Det er dejligt.
   God pinse til jer, Karen!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.