Jeg har høstet løg …

løg

Jeg har høstet løg, og jeg er ikke fri for at være en lille smule stolt over min høst. Jeg er ikke sikker på at løgene er høstet i rette øjeblik hvis man vil gemme dem, men jeg forærer glad mine løg væk til højre og venstre, og vi spiser dem selv i lange baner, så det med at opbevare i længere tid bliver næppe aktuelt.

løg

Jeg har overvejet om man kan skrive et blogindlæg om sin løghøst. Og jeg er blevet enig med mig selv om at det kan man godt hvis man er så glad for sin køkkenhave og for sine løg som jeg er. Så nu har jeg gjort det. Altså skrevet et blogindlæg om løg.

P.S.: Har du set at jeg i samarbejde med Jeanne d’Arc Living udlodder kalkmaling og pensler? Du kan være med i lodtrækningen lige her.

Gem

Gem

Gem

14 meninger om “Jeg har høstet løg …”

 1. Ja selvfølgelig kan du det Meget meget flot høst !!!! Friske løg er bare så godt Her købes rødløg ved vejbod

 2. Det kan jeg sandelig godt forstå at du har gjort. Dem kan du godt være meget stolt over! De er så flotte og hvor har du mange!
  Jeg går selv og er i vildrede mht mine hvidløg og om jeg mon skal høste dem nu eller vente til vi kommer hjem fra ferie… hmmmm bom bom bom
  Sidste år tog jeg dem for tidligt og forrige år for sent – Hahaha 😀
  Så nu må jeg se om det lykkes bedre i år

  Knus Vibeke

  1. Jamen, det er svært med de løg. Hvidløgene høstede jeg for nogle uger siden. Den ene slags, tror jeg, på det rigtige tidspunkt, men de andre vist for sent. Det er som om deres skal er ved at forsvinde … Så må man bare skynde sig at spise dem 🙂 Held og lykke med dine hvidløg!
   Knus

 3. Tænker og tage mine hvidløg nu her…..men hvordan ser jeg om de gode…når jeg tar dem op? Og hvad skal jeg stille op med dem, når jeg har lige har taget dem op?
  Min første gang jeg har prøvet og sætte hvidløg 🙂

  1. Jamen, det er også første gang jeg har lavet hvidløg, så jeg er ret usikker … Nogle af mine ser “rigtige ud” med skal omkring. De andre har ligesom mistet det meste af skallen og er ved at dele sig i fed. Jeg tænker at det er sådan de gør når man ikke får høstet i tide. De smager altså fint, men er jo nok svære at gemme uden en samlet skal. Jeg har hængt mine hvidløg til tørre under tag, men med luftgennemstrømning. Det ser ud til at være det rigtige 🙂 God fornøjelse med dine, Joy!

 4. Du kan godt være stolt, og du kan godt skrive et blogindlæg om din løghøst. Der Er ikke noget bedre end at høste sine egne grøntsager.

  Dejlig aften til dig
  Knus Lone

 5. Du har da al grund til at være stolt med den høst du har fået :-). De løg ser da bare rigtig flotte ud. Kh Mette

 6. Det kan du, skrive om løg… De ser rigtig fine ud, synes jeg I mine forældres køkkenhave, synes jeg at løgene skal visne / falde sammen i toppen, så bliver de taget op og tørret….
  Her i Nordjylland har vi haft en dejlig sommerdag for engangs skyld. Knus Carina

  1. Det kan godt være jeg har taget dem op for tidligt … Nå, men indtil videre holder de fint 🙂
   Godt at høre at I har fået lidt sommer deroppe! Håber der kommer mere!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.