Jeg har det bare bedst når jeg blogger

I december sidste år holdt jeg op med at skrive på min forrige blog. Der var mange ting der krævede kræfter, jeg havde meget få kræfter, og det virkede som det rigtige valg at sortere bloggen fra. Men, nej, hvor har jeg savnet at blogge. Og nu vil jeg ikke savne det længere, så hermed starter jeg en ny blog.

blogger

Jeg har i den anledning tænkt over hvorfor jeg bare har det bedre når jeg blogger, og jeg tror det har at gøre med flere ting. For det første kan jeg lide at fortælle min historie. Det giver en form for struktur på livet når man genfortæller det, eller i hvert fald dele af det. Når det ikke er helt nok at skrive dagbog til skrivebordsskuffen, er det fordi jeg holder meget af at formidle, og det får jeg lov til på bloggen hvor der opstår et samspil mellem mig og dig der læser med.

georgine

En tredje grund til at blogskrivningen er vigtig for mig, er at jeg via bloggen fastholder alt det der gør mig glad, og så bliver jeg simpelt hen gladere. Til sidst: Jeg synes at det tekniske der ligger i at designe bloggen er udfordrende og sjovt. Jeg er ikke særligt god til det, men jeg lærer hele tiden nyt – bare ved at prøve mig frem, og det trives jeg med. Denne gang har jeg kastet mig ud i en WordPress blog. Det er en udfordring, men en udfordring jeg tager på mig med glæde.

dahlia

Bloggen her skal handle om min hverdag på landet. Min mand og jeg flyttede i januar fra den københavnske forstad Holte til et nedlagt landbrug på Sydsjælland. Det har vi ikke fortrudt. I de næste indlæg vil jeg fortælle lidt om de måneder der allerede er gået herude på landet.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

28 meninger om “Jeg har det bare bedst når jeg blogger”

 1. I dag gik jeg på Facebook, er aldrig derinde og lige om snart lukker jeg min profil…MEN der var en mening med jeg lige kom forbi- jeg så du vil begynde at blogge igen ! Dejligt 🙂

  1. Tak, du søde Anette! Jeg har også savnet at være en aktiv del af blogland, men jeg har kikket inden for hos dig med jævne mellemrum. Det kan jeg slet ikke lade være med 🙂
   Kærlig hilsen Nana

 2. Tillykke Nana – så spændende med din nye blog! Jeg har derimod opgivet at blogge, i hvert fald indtil videre. Er blevet hooked på Instagram. Kh Gitte

  1. Tak, Gitte! Jeg har faktisk tjekket din blog nogle gange, for jeg savner den … Men jeg kan godt forstå at du er Instagram-fan, for du er SÅ dygtig til det med billeder! Jeg er glad for at vi ses på Facebook, og jeg håber at du kikker indenfor hos mig her engang imellem.
   Kh Nana

 3. Hej Nana
  Du har bestemt været savnet, flere har spurgt til dig, det er også spændende at følge med i dit nye liv. Glæder mig til at se mere.
  Kh Lisbeth

  1. Jeg har jo hele tiden fulgt dig på sidelinjen, Lisbeth, både på bloggen og Facebook, men jeg glæder mig til også at blogge selv igen, så vi blogges ved 🙂
   Kh Nana

  1. Tak Maria! – både for de pæne ord og fordi du tilbyder teknisk assistance. Det kan være jeg tager dig på ordet, for jeg er helt ny i WordPress universet.
   Knus

 4. Kære Nana! Ih, hvor spændende. Jeg vil meget gerne følge med i din blog. Det har altid været så dejligt at se dine smukke billeder af jeres gård på facebook. Og nu hvor jeg selv er blevet glad for landlivet, er det endnu sjovere at se, hvad du er optaget af i din hverdag på din fine gård. Stort tillykke med bloggen. Knus fra Solveig

  1. Tak, søde Solveig! Hvor skønt at høre fra dig her 🙂 Du skal være så velkommen – både på bloggen og på gården! Jeg går ofte og morer mig over at vi blev gårdejere på samme tid – og at vi, når vi nu taler sammen, taler om hvordan man holder en gårdsplads fri for ukrudt, om frontklippere og fræsere og den slags. Vi ses snart.
   Knus

  1. Hej Susanne. Dejligt at høre fra dig! Du kender jo selv noget mere til landlivet end jeg gør, og du har været med til at inspirere til at forlade byen 🙂

 5. Ju.- biiie det er dagens bedste nyhed. Du har altså været savnet . Det bliver så spændende at se hvad der er sket siden Holte. Velkommen tilbage søde Nana.
  Kram fra Linda

 6. Hej Nana
  Jeg har savnet din blog og dejlige indlæg, så hvor er jeg glad for at du er tilbage :-). Glæder mig til at høre mere om dit nye liv på landet. KH Mette

 7. Hej Nana!
  Sikke en skøn nyhed at du nu blogger igen, stort TILLYKKE med det.! Og hvor vil jeg glæde mig til at følge med i dine nære indlæg. Og om jeres liv på landet, hvor er det dejligt at mærke hvor godt du befinder dig der.
  Hilsner og dejlig dag
  Anette

  1. Hej Anette.
   Tak! Dejligt at høre fra dig! Jeg har fulgt lidt med i din blog på sidelinjen mens jeg selv har holdt pause; man bliver altid lidt gladere når man har læst et af dine indlæg 🙂 Vi blogges ved! Og dejlig solskinsdag til dig!
   Kh Nana

 8. Kære Nana Hvor skønt du er tilbage på bloggen, du har været savnet STORT! Dejligt at høre det går godt med at leve på landet. Jeg glæder mig til at læse og høre mere om landlivet. Jeg selv har nu oprettet firma med salg af vidunderlige haveornamenter og jeg har skiftet blognavn til tina.thorsby.blogspot.dk
  Knus Tina

  1. Kære Tina.
   Godt at høre fra dig! Og tak for din søde kommentar 🙂 Det glæder mig at du er kommet i gang med et firma, og jeg ønsker dig så meget held og lykke med projektet!
   Knus

  1. Det er godt at være tilbage 🙂 Jeg glæder mig også til at følge med hos dig igen. Og vi er vist i øvrigt næsten naboer nu … Måske løber vi på hinanden i Næstved en dag 🙂

 9. Hvor er jeg glad for det! Jeg fandt sent din gamle blog (men havde før set din shop) så den læste jeg næææsten helt fra begyndelsen. Og syntes det var helt frygteligt, da jeg ikke længere kunne følge med, lige da det blev allermest spændende med nyt hus osv. 🙂

  Nu skal jeg have læst alle indlæggene her!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.