Jeg glæder mig i denne tid …

Jeg glæder mig. Jeg har nemlig inviteret gæster.

storhovedet georgine

I den tid vi har boet her på gården, har vi selvfølgelig haft gæster, men det har været få ad gangen, og det har været impulsivt. Nu har jeg i god tid inviteret en lille flok søde, kloge veninder til frokost. De kommer på søndag, og jeg glæder mig.

lille dahlia

Siden jeg blev syg, har jeg ikke duet til at have travlt eller til at gøre tingene i sidste øjeblik. Så jeg er gået tidligt i gang med forberedelserne.

dahlia

Jeg har købt en stor stempelkaffekande (sådan en mangler vi altid når vi har mange gæster), og jeg har købt ekstra bestik. (Jeg troede vi havde nok, men bestik forsvinder. Ligesom sokker.) Jeg har købt bordkort, og jeg har lavet bordplan. Jeg har købt hvidt bomuldsstof som skal tjene som dug (det-dér med rigtige, uplettede, nystrøgne duge, det kan kan bare ikke finde ud af). Jeg har gjort mig nogle tanker om hvordan bordet skal dækkes. Jeg har bestilt mad, og jeg har købt vin, æblejuice og økologiske rodfrugtchips. Jeg har næsten bestemt mig for hvor vi skal sidde. Jeg tror der bliver velkomst på terrassen, mad i spisestuen og kaffe hvor man har lyst i haven (hvis vejrudsigten holder).

georgine

Men først og fremmest har jeg glædet mig til at vi skal sidde 15 til bords. Og jeg vil glæde mig nogle dage endnu. Det er godt at kunne glæde sig.

jeg glæder mig

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

20 meninger om “Jeg glæder mig i denne tid …”

 1. Sikke en dejlig dag at glæde sig til. Godt at du er forberedt, så du kan nyde dagen. Synes det er en god ide at du har bestilt maden, så du ikke skal stresse over den. Ønsker jer en fantastisk dejlig dag.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Jeg fotograferer hele tiden vores georginer fordi jeg er så glad for dem, og så kunne jeg jo bruge nogle af billederne i dette indlæg 🙂
   Jep! Mad udefra er så godt!
   Knus

 2. Det lyder dejligt. Der næsten intet bedre end forventningsglæden.
  Vi har også inviteret gæster til sommerfest, i det sommerhus vi har lånt. Lidt nervepirrende på et ellers andet niveau, selvom det bare er familien.

 3. Dette høres ut til å bli en veldig hyggelig frokost med venninner. med så mange nydelige Georginer inni mellom teksten din, gleder jeg meg til frokosten – med deg.
  Håper du får en fantastisk søndag!
  Hilsen Turid

 4. Hvor skønt med venindevisit på søndag Nana. Og dejligt at du er godt med ift forberedelserne :-). Og med de skønne georginer du har, er jeg sikker på at bordet bliver pyntet med de skønneste buketter.
  Her lever haven lidt sit eget liv. Der står snart NV, formativ evaluering og planlægning ud af ørerne på mig :-). Skøn dag til dig. Knus Mette

  1. Der skal små buketter på bordet, det er helt sikkert 🙂
   Åh, ja, når et skoleår starter, går man fra ferie til hverdag på et splitsekund. Jeg husker det. God arbejdslyst!
   Knus

 5. Hei Nana:) Så hyggelig det blir med besøk av venner:)
  Jeg liker også å ha god til til forberedelser, er ikke så flink til ta ting på sparket…vil gjerne hygge meg med forberedelsene og maten:)
  Ha en fin kveld og dagen med venner:)

  1. Ja, det er godt at have god tid. Det gælder faktisk for det meste – og ikke kun når man skal have gæster 🙂
   Tak skal du have, Inger Marie!
   Kh Nana

 6. Dejligt at gå og glæde sig til gæster. Og efter sådan en fest, kan man gå og glædes over minderne fra den 😉
  Jeg er sikker på I får en herlig dag, for du gør en masse ud af forberedelserne. Jeg kan som du, heller ikke hvad jeg kunne engang. Så er det nemlig godt at starte i god tid og være på forkant. Skønt du har bestilt mad, og kan koncentrere dig mere om gæsterne.
  Håber I får den dejligste dag

  Knus Lone

  1. Ja, det er faktisk en stor luksus at have tid og overskud til at gå og glæde sig. Jeg nyder virkelig det overskud som jo ikke altid er der.
   Tusind tak, Lone!
   Knus

 7. Og jeg glæder mig til at se, hvad du finder på 🙂 Jeg glæder mig til at se godset og kræene i virkeligheden. Det skulle tage 3 timer cirka, så jeg kører halv ti – det giver tid til eventuelt at fare lidt vild eller til at give en hånd med, hvis der er noget, der mangler.
  Kh, Karen

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.