Jeg går til yoga

yoga

Det er lidt mærkeligt at skrive det: Jeg går til yoga. Det er nemlig nyt. Jeg har aldrig før forsøgt mig med yoga, men nu går jeg simpelt hen til yoga. Fast. En gang om ugen. Min datter har i årevis sagt at jeg skulle give yoga en chance, og pludselig, i efteråret, havde jeg så meget overskud at jeg fik taget mig sammen til en prøvetime. Det blev til flere timer, og nu har jeg meldt mig til et hold.

yoga

Jeg tror jeg har været heldig med det sted jeg er havnet. Det er helt tilfældigt. Jeg havde aldrig hørt om det, men det ligger 5 minutter fra vores hjem, så derfor valgte jeg det. Yoga kan vist være mange ting, men lige det sted jeg er havnet, passer godt til min halvgamle krop og heldårlige balance. Jeg har det bedre i både krop og sjæl når jeg har været til yoga. Jeg sover endda bedre om natten.

yogatøj

Billederne har Søren taget. De skulle egentlig vise mig i mit yogatøj som jeg har fået i julegave, men de endte med at vise hvor svært det er at blive fotograferet på Ravnegård uden at der kommer hunde med på billedet.

Tøjet er det blødeste tøj jeg nogensinde har haft. Det er i økologisk bomuld og fra Yogamii. Det er SÅ rart at have på. Og når man nu er sådan én der går til yoga, er det godt at have yogatøj.

20 meninger om “Jeg går til yoga”

 1. Hundene kan da bare mærke din nye, gode og dragende yogakarma 😉
  Jeg prøvede engang pilates, men jeg dur ikke til sådan noget. Jeg føler mig totalt på udebane, så det virkede hverken behageligt eller afstressende. Det lyder ellers så godt, når man læser om det.
  God fornøjelse.
  Kh Lisbeth

  1. Jamen, det har jeg også altid tænkt om yoga, men det-hér virker altså på mig. Til min store overraskelse.
   He-he, ja, jeg er damen med yogakarma 🙂
   Kh Nana

 2. Yoga er så godt. Jeg går ikke til det, men de seneste godt og vel fem år har jeg hver morgen lavet De Fem Tibetanere. Det er fem enkle øvelser, men de gør en forskel – jeg synes slet ikke, jeg kan undvære dem 🙂 I den senere tid har jeg desværre været nødt til at udelade en af øvelserne, fordi jeg har så ondt i den ene skulder, at jeg ikke kan udføre netop den øvelse. Så lige nu er det “De Fire Tibetanere” 🙂

  1. Jeg håber også at jeg en dag bliver så god til det at jeg kan lave nogle yogaøvelser herhjemme uden vejledning. Jeg er sikker på at De Fire Tibetanere er meget bedre, end Ingen Tibetanere 🙂 – Men jeg håber da at din skulder snart bliver bedre, Randi!

 3. Jeg har også gået til yoga, men det er en del år siden efterhånden, ja måske var det, da jeg var på alder med dig 🙂 I dag nøjes jeg med mine lange gåture hver dag, det er også godt. I december blev jeg forkølet med to ugers mellemrum, derfor gik jeg til akupunktur. Jeg siger dig, så kan man sove, måske skal du prøve det.
  Kh Lisbeth

 4. Jeg er sikker på at gåture er noget af det bedste der findes for både krop og sjæl!
  Jeg har prøvet akupunktur da mine svimmelhedsanfald var værst. Det kostede mig godt 10.000 kr., og jeg havde INGEN gavn af det, så jeg er ikke så positivt indstillet overfor akupunktur. Jeg tror på at det kan hjælpe nogen, men jeg kommer nok aldrig til at forsøge igen.
  Kh Nana

 5. Yoga er ret skønt, jeg prøvede det sidste sommerferie (egentlig er det vist forrige!) jeg ville egentlig have været på et hold. Men tiden er alt for knap, og jeg er ude i prioritering, måske er det ret dumt at nedprioritere yoga. Dejlige billeder 🙂

  1. Jamen, jeg skulle altså blive 56 før jeg syntes at jeg fik tid til at gå til yoga, og jeg kan sagtens forstå at du føler du ikke har tid. Man kan jo ikke nå det hele, og det skal i hvert fald ikke være en stressfaktor at skulle nå til yoga. Så går ideen jo ligesom af det 🙂
   Tak for din kommentar, og velkommen til min blog!
   Kh Nana

 6. Sikke skønne, glade billeder af dig og hundene – jeg kan høre din klingende latter hele vejen til det mørke Jylland!

 7. Sikke en god idé at du er begyndt at går til yoga! Jeg kender flere, der er vilde med det. Og min gamle svigermor var også. Jeg burde prøve – der er yogahold i Torup nær ved os 🙂

 8. Kære Nana
  Jeg har dyrket yoga længe. Men holder det for mig selv, for andre har ofte en mening om det.. og ikke altid en go én
  Jeg kan kun sige: keep up The good work
  Dejligt indlæg.

  Knus fra mig

  1. Åh, så du dyrker også yoga … Ja, min mening er altså at det er super godt, og jeg ærgrer mig over at jeg ikke begyndte for 30 år siden. Nu glæder jeg mig hele ugen til jeg skal til yoga igen 🙂
   Knus

  1. Yoga er nemlig godt for både krop og sjæl. Jeg håber du kommer i gang igen, Ingrid 🙂 Jeg ærgrer mig i hvert fald over alle de år der er gået uden yoga …

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.