Jeg er begyndt at blogge for Helsingør Dagblads forbyen.dk

forbyen

Jeg nævnte i går at jeg udover mødet med Helle Troelsen, for nylig har deltaget i et andet møde som også har ført noget godt med sig.

For nogen tid siden, fik jeg en mail fra en journalist som står for indhold på Helsingør Dagblads forbyen.dk som er en hjemmeside der fokuserer på hvad der rører sig i kommunen. Hun spurgte om jeg vil blogge for dem.

forbyen.dk
Forsiden på forbyen.dk, Helsingør, i går

Det holdt vi møde om, og det vil jeg gerne, og mit første blogindlæg i deres regi blev udgivet i går.

rough collie
Olga på sten

Indlægget handler om gåture.

westie
Asta aftenbader

Det er sjovt at se sit eget indlæg på en anden platform, og jeg er ikke fri for at være en lille smule stolt.

bella
Bella på tur.

Du kan se indlægget her.

32 meninger om “Jeg er begyndt at blogge for Helsingør Dagblads forbyen.dk”

 1. Kære Nana
  Tillykke, hvor er det flot. Jeg har læst din første artikel, og jeg kan også konstatere, at du er en forbilledlig fotograf.
  Så smukt, indlevende og stemningsfuldt. Skønt for dig.

  Hilsen Helle

  1. Kære Helle.
   Tak skal du have! At få ros for sine billeder af en fremragende fotograf som dig er stort 🙂
   Vi har lige haft besøg af posten som kom med din skitse. Den er så fin (og den var lækkert pakket ind)! Endnu engang tak for den. Jeg har planer om at indramme den og hænge den op på mit arbejdsværelse 🙂

 2. Hvor dejligt! De nordsjællændere har noget at glæde sig til. Det er en helt speciel følelse at se sig selv i et andet medie – husker det tydeligt fra dengang Magasinet Hebe stadig udkom. Du har lov til at være både glad og stolt, og det er endnu et bevis på, at I er kommet på den helt rigtige hylde.
  Knus og kh, Karen

 3. Hej Nana. Det er en fin artikel og gode billeder så det har du lavet flot. Og så dejligt med lidt andet at lave. Hilsen Jonna.

 4. Hej Nana.
  Det er en dejlig artikel, du har skrevet og dertil fine billeder som sædvanligt. Jeg tilslutter mig dem, der nyder at læse dine blogindlæg med din måde at skrive på.
  Kh Lis

  1. Tusind tak skal du have, Anette!
   Ja, det bliver så godt at komme lidt i gang med et udvendige. Jeg glæder mig til vores runde bed 🙂
   God weekend til jer!
   Kærlig hilsen Nana

 5. Du har lov å være både lykkelig og stolt av over ditt nye oppdrag, og mange flere kan glede seg over dine fine og balanserte innlegg. Lykke til, Nana og god helg.

  Beste hilsen Ingrid

 6. Det er bare så flot. Kæmpe tillykke herfra, det vil helt sikkert bliver noget som mange vil sætte pris på.

 7. Tillykke med den nye opgave. Det kan kun blive godt, du er så fantastisk til at skrive og tager nogle skønne billeder. Den første artikel får et stort 10 tal herfra Godt I er landet på dette skønne sted Knus Carina

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.