Jeg elsker vores landsby

landsby

Da vi købte Ravnegård, var jeg lidt nervøs fordi den ligger midt i en landsby. Ville naboerne klage over vores hunde der af og til giver lyd fra sig? Ville vi tidligt lørdag og søndag morgen vågne til lyden af metalslibning? De to scenarier var ikke grebet ud af luften, men byggede på tidligere erfaringer. Ingen af delene er sket. Naboerne er både søde og stille. Der er ingen i nærheden der dyrker metalslibning. Vores hunde er ikke slemme til at gø, for der er ikke ret meget at gø ad. Og der er ingen der har klaget.

Jeg sætter stor pris på at bo omgivet af vores naboer. Jeg holder af at se alle de pæne, velholdte huse der omgiver os, og jeg hygger mig med at se lys i vinduerne om aftenen. Og jeg elsker gadelysene. I aften er de endda suppleret af månen.

landsby

Jeg er så glad for at vi er havnet i Havreholm. Den fineste, lille landsby. På en aften som i aften hvor luften dufter af forår, og hvor alting er helt stille, føler jeg lykke og taknemmelighed over at være lige her.

12 meninger om “Jeg elsker vores landsby”

 1. Så glad för er skull att ni trivs så bra! Man har ju lite saker men oroar sig för, jag känner likadant med om Lykke skulle skälla någon gång. Men det är ingen som har sagt något. Vi trivs så bra här.
  Känner igen mig i ditt inlägg:)
  Hur länge har ni bott på Ravnegård nu?
  Kram Maria

  1. Ja, jeg genkender også vores situation når jeg læser dine indlæg 🙂 Vi flyttede ind d. 22. maj sidste år, så vi mangler endnu nogle måneder før vi har prøvet alle årstider 🙂
   Knus fra Nana

 2. Man får da helt lyst til at synge et par strofer af “ved landsbyens gadekær . Hvor ser det bare hyggeligt og romantisk ud Nana ❤️

  Rigtig god aften og knus
  Lone

  1. Hi-hi, Lone, ja, nu har jeg den sang i hovedet 🙂 Vi har ikke engang et gadekær, men en lidt kedelig branddam 🙂
   God dag til dig!
   Knus fra Nana

  1. Ja, det betyder nemlig meget at man kan lide sine omgivelser. Vi var ikke helt så glade for omgivelserne – selv om de var smukke – det forrige sted vi boede, og det har gjort os meget opmærksomme på hvor meget de betyder 🙂

  1. Det føles så rigtigt, og det nyder vi 🙂 – Og hvor er jeg glad for at WordPress igen lader dig skrive her hos mig 🙂
   Tak og i lige måde, Charlotte!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.