Inspiration

Tusind tak for alle jeres søde, givende, kloge tilbagemeldinger på mit forrige blogindlæg. De har givet mig inspiration og energi til mange nye indlæg.

inspiration

Og i går fik jeg mere bloginspiration, for i går var dagen hvor jeg mødtes med Randi. Det var så givende, og jeg er stadig helt fuld af tanker, ideer og lyst til at afprøve nye ting i forbindelse med bloggen. Så også tak til dig, Randi!

georginebuket

Billederne på denne side er af årets sidste georginebuket. Den plukkede jeg i går, og der er ikke flere blomster der er værd at plukke. Nu skal georginerne puttes for vinteren. Den pæne skærmplante der letter buketten er bredbladet persille i blomst.

14 meninger om “Inspiration”

  1. Ja, jeg elsker også dahlia, og jeg er helt vemodig over at de er slut for i år. Nu kommer der en sæson hvor man kan plukke stedsegrønt i stedet for dahlia til vaserne 🙂
   Knus

 1. Smuk buket og skærmblomst. Elsker persille og farven lime. Så det bliver husket til foråret. Har sidste weekend gravede georginer op. Flere af dem var helt smattet. Øv øv. Så de røg ud. Så er der en god undskyldning for at købe nogle nye til næste år.

  Knus Susanne Josephine

  1. Tak 🙂 Ja, mange af vores grøntsager har fine blomster. Jeg har aldrig selv prøvet, men både gulerod og pastinak giver de smukkeste skærme hvis man lader dem gå i blomst.
   Du skal ud at købe nye georgineknolde næste år; rart med fornyelse 🙂 Her tager vi ikke georginerne op, men vinterdækker dem. Det var en succes sidste år, og jeg håber vi kan gentage den. Hvis du har lyst, kan du læse om det her: https://mitlandliv.dk/georginedyne-og-georginegave/
   Knus

 2. Vad härligt att träffen med Randi gav ny inspiration och att den var så lyckad, roligt när man kan umgås med människor som ger energi! 🙂 Och de där dahliorna är verkligen underbara, som sagt: jag önskar att trädgårdssäsongen var lika lång här i södra Finland som hos er 😀

  Jag såg ditt förra inlägg först nu, så vill bara säga att blogga om det som gör dig glad och som du själv inspireras av och tänk inte så mycket på vad andra kan vara intresserade av, visst spelar det roll till viss del också men jag tror att om man bloggar om det man själv verkligen tycker är intressant och brinner för så blir det bra!

  1. Ja, jeg går ønsker mig en havesæson som den de har i Sydengland; man vil altid have mere 😉
   Du har helt sikkert ret i at man skal blogge om det man har lyst til, for ellers er det slet ikke sjovt, men det kan også være fint at få inspiration udefra, synes jeg 🙂
   Nu vil jeg prøve at lægge en kommentar hos dig – og se om den kommer frem denne gang 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.