Indretningsideer og -planer

I dag har vi været oppe i vores kommende hjem. Vi har aftalt at vi skal gå meget langsomt til værks med at ændre på tingene deroppe, men det er godt nok svært ikke bare at kaste sig ud i en masse projekter. Ideerne kommer simpelt hen myldrende når vi går rundt i huset og på grunden. Vi er gode til at udveksle indretningsideer, og jeg elsker at skabe nyt hjem sammen med Søren.

indretningsideer
Udsigten fra stuen på 1. sal. Den er i orden. Også på en regnvejrsdag som i dag.

Da jeg havde været i huset i en halv time, havde jeg i tankerne ændret planløsningen fra ende til anden. Men det har vi jo slet ikke råd til. Og det gør faktisk ikke noget. Begrænsningen har også sin charme. Det bliver lidt som med et haiku digt. Det er ikke nødvendigvis så dårligt at bevæge sig inden for en relativt stram ramme.

kirsebærtræer
Udsigt til blomstrende kirsebærtræer fra soveværelset. Ikke dårligt.

Vi blev enige om hvad vi straks skal sætte i værk. I morgen skal jeg finde et gulvfirma, og jeg skal kikke nærmere på forskellige slags vægmaling. Jeg glæder mig. Det skal nok blive godt.

GemGem

GemGem

22 meninger om “Indretningsideer og -planer”

 1. Dejligt når idéerne står i kø, sådan er det aldrig for mig, så går det bedre i haven.
  Held og lykke med det hele, det er jo spændende. Dejlig udsigt I får.
  Kh Lisbeth

  1. Uh, jeg har også mange ideer til haven 🙂 Den kan vi bare ikke gå i gang med fordi vi afventer sagsbehandling af kommune og fredningsstyrelse. Det er desværre ikke helt ligetil at gå i gang med haveanlægget …
   Jeg ønsker dig en dejlig havedag (her skinner solen, og det gør den nok også på Samsø 🙂 )
   Kh Nana

 2. Jeg kan sandelig godt forstå at du glæder dig! Sikke en udsigt og dejligt område I kommer til at bo i 🙂
  Spændende med alle jeres planer og idéer!
  Knus Vibeke

  1. På en måde kan jeg slet ikke vente med at flytte derop, og på en måde ville jeg ønske der var lidt længere tid til. Der er så meget vi gerne vil have gjort inden vi flytter ind, og samtidig bliver det lettere at forholde sig til stedet når vi bor der. Det er virkelig spændende 🙂
   Dejlig solskinsdag til dig, Vibeke!
   Knus

 3. Hvor er det dejligt, og sikke da en smuk udsigt. Det er altså så skønt at gå rundt og lade idéerne flyve. Det er spændende at følge med på sidelinien 🙂
  Rigtig god dag

  Knus
  Lone

  1. Ja, det er nemlig sjovt at få ideer, og ekstra sjovt når man har én at udveksle og udvikle ideerne med. Vi har sat gang i nogle af tingene, og når de er udført, holder vi en lille pause hvor nye ideer kan få lov til at bundfælde sig 🙂
   Jeg håber solen skinner oppe hos jer! God dag til dig, Lone!
   Knus

 4. Hej Nana
  Først kæmpe STORT TILLYKKE med jeres nye hjem. Det er en fantastisk udsigt, sikke en frihedsfølelse <3
  Nogle gange tænker jeg også hvis bare der var råd, men på den anden side så er det så skønt at skabe og være kreativ med det der er til rådighed, her og nu.
  Som andre også siger er det spændende at følge med i skabelsen af jeres nye hjem.
  Solskindshilsner og knus fra Anette

  1. Tak, søde Anette! Ja, det er nemlig ret sjovt at skabe noget uden at det koster en bondegård. Vi er ikke så ferme med hænderne som I er, så vi er nødt til at betale os fra nogle ting, men vi er – hvis jeg selv skal sige det 😉 – ret gode til at få ideer der ikke nødvendigvis behøver at være så svære/dyre at føre ud i livet.
   Jeg sender solskinsknus (hvor er det skønt at solen skinner!) tilbage til dig

  1. Ja, det er spændende! Drømme er gode at have, og de følger gratis med vores nye sted 🙂
   God dag til dig, Ingrid! Jeg håber at solen også skinner på dig!
   Knus

 5. Det bliver spændende, at I skal indrette jer på ny:-)
  Håber at få lov at se lidt før og efter billeder af jeres nye hjem.
  Held og lykke med det hele og et smukt forår ønskes:-)

  1. Tak, Tina! Jeg skal nok vise før og efter billeder. Jeg plejer at glemme at tage før-billeder, men i morgen, inden gulvmændene går i gang, skal jeg huske at tage nogle billeder 🙂
   Jeg ønsker dig mange, solskinsrige forårsdage!

 6. Det bliver spændende at følge jeres rejse, når I gør det nye hus til jeres hjem! I min erfaring gør det ikke spor at det tager tid – vi brugte næste 15 år på at sætte vores hus i stand, og der er da stadig ting, som jeg går og sysler med. Ens behov ændrer sig jo også med tiden, og det man har sparet op til, bliver man så meget mere glad for, end det man får med ét slag, synes jeg. Held og lykke med det!

  1. Jeg tror du har ret i at tingene godt må tage tid. Jeg har altid haft meget travlt, men jeg er begyndt at få øjnene op for at langsomt er godt 🙂
   Tak, Pia!

 7. Tillykke med jeres nye hjem så spændende at se hvordan det bliver. At der ikke er råd til alt på engang er da kun dejligt, tror man glædes mere når det så lykkes at få de hyggeligt og rart med de midler der nu er. Hvis vi kunne købe alt hvad skulle vi så glæde os til.
  Kastanie træer er så smukke når de springer ud så der er du heldig at have et.

  1. Tak, Jonna! Vi får lavet lidt inden vi flytter ind, og så ser vi tiden an. Og det er ikke så tosset 🙂
   Ja, jeg elsker også kastanjetræer. Jeg er spændt på om jeg kan se farven på blomsterne når jeg kommer derop i morgen.
   God torsdag til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.