Ih, hvor skal vi hygge os!

hygge

I dag er en ganske særlig dag. I dag har min mand været på arbejde for sidste gang. Efter sommerferien er han pensionist. Det har jeg glædet mig til, for ih, hvor skal vi hygge os. Han kom hjem belæsset med fine gaver. Min datter, som er på ferie heroppe, og jeg havde arrangeret en velkomst som næsten lignede den der i dag har mødt de mange glade studenter. Her havde vi en glad pensionist.

hygge

Det bliver så dejligt at have min Søren herhjemme. Vi er gode til at være sammen. Og nu får vi mere tid sammen. Det er jeg meget taknemmelig for.

19 meninger om “Ih, hvor skal vi hygge os!”

  1. Tusind tak, Lisbeth! Ja, jeg fornemmer godt at I forstår at nyde at være hjemme sammen. Vi glæder os altså også, kan du tro 🙂
   Kh Nana

 1. Stort tillykke med pensionist tilværelsen:-)
  Dejligt du og Søren nu kan bruge mere tid på hinanden og jeres nye smukke hjem:-)

 2. Stort tillykke. Hvor bliver det skønt for jer:-). Vi havde besøg af de glade studenter i stedet for :-). Nu er jeg bare så glad for at det er sommerferie. Skøn weekend til jer. Kh Mette

  1. Tak, Mette! Og til lykke med studenten! Det er sådan en dejlig tid når de bliver studenter 🙂
   God sommerferie til dig!
   Kh Nana

 3. Ih – hvor dejligt for jer begge. Her hos os er vi begge “PhD” (pensionist hver dag), og vi nyder det. Vil ønske jer en rigtig dejlig tid sammen i det nye. Rigtig dejlig sommer. ☀️

 4. Tillykke med sommerferien og pensionisttilværelsen. Kan bare sige, at det er så dejligt at kunne lave lige,det man har lyst til , selvom vores have er kæmpestor og vi ikke kan råbe hinanden op, så ved vi at den anden er et eller andet sted. Lige nu blomster vores mange roser overalt og georginerne er godt på vej, så der er nok at glæde sig over hver dag. Nu har I bare ferie hver dag. Skønt. mange hilsner fra det varme Vendsyssel.

  1. Tak for det, Ulla! Vi glæder os, kan du tro!
   Jeg gad altså godt at se din have. Jeg håber det lykkes at komme forbi en dag I holder åben have. Fortsat god sommer til jer og jeres have!
   Kh Nana

   1. Hej Nana. Hvis du følger med på facebook kan du se når haven er åben. Fra torsdag den 16. august og 4 torsdage mere har vi åbent om eftermiddagen, da skulle georginemarken gerne være i fuld blomst og hele resten af haven er også åben. Vi håber på der snart kommer noget regn, men vi prøver at holde liv i det meste. Vi tager altid mod besøg, hvis vi er hjemme, så bare skriv, hvis i skulle komme på disse kanter. Kh Ulla.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.