Idyl

idyl

I dag har vi igen været på Ravnegård. Vi skulle op at se trægulvene i stueetagen. De er nemlig blevet slebet og malet hvide. Det er blevet så pænt. Det giver en fin, lys og let sommerhusstemning, præcis som vi kan lide det.

hvidmalede trægulve

Vejret var med os. Solskin og blå, blå himmel. Vi har taget nogle havemøbler med, så vi kan sidde og indtage omgivelserne. Og de omgivelser er gode at indtage. Der er simpelt hen tale om ren idyl. Gården ligger i en yndig, lille landsby. Alt er pænt. Og der er stille. Det eneste man kan høre er fuglesang. Ingen trafikstøj overhovedet. Det er lige som vi har drømt om.

idyl

Årstiden bidrager til idyllen med solskin, blomstende frugttræer og nyudsprungne bøge- og birketræer. Det er bestemt ikke noget dårligt tidspunkt at indtage et nyt hjem på.

kirsebærtræer

Vi er meget glade for vores nye sted. Og vi havde lidt svært ved at løsrive os for at køre den lange vej tilbage til Vadekærgård som er vores hjem nogle uger endnu. Vi er klar til at falde til på Ravnegård.

kirsebærblomster

Tænk at man i min høje alder stadig kan glæde sig som et barn glæder sig til juleaften. Det er altså godt at kunne.

idyl

GemGem

GemGem

GemGem

18 meninger om “Idyl”

 1. Hvor ser der dejligt ud, og jeg kan godt forstå du glæder dig. Der er ikke noget bedre end forventningens glæde.
  Flot med de hvide gulve.
  Rigtig god søndag.

  Knus
  Lone

  1. Jeg er altså også glad for at jeg kan føle forventningens glæde 🙂
   Vi har før haft hvidmalede gulve, og nu var chancen der igen. Jeg tror vi bliver glade for dem (også når der kommer ridser og afslag).
   Tak, Lone og god søndag – forhåbentlig fuld af solskin – til jer!

  1. Det er godt at give sig selv lov til bare at være glad. Sidde i solen og nyde stilheden og kirsebærblomsterne.
   Tak, Charlotte, og smuk, solrig søndag til dig og dine!
   Knus

  1. Ja, det er så fint et sted, og det bliver så godt når vi er der hele tiden, for så bliver det jo noget nemmere at gå og gøre det til vores sted 🙂
   God ny uge til dig, Vibeke!
   Knus

 2. Kære Nana
  Det er ren Morten Korch 🙂 Indbegrebet af en dansk maj måned, som det så ud i vores barndom. Sol, blå himmel, fuglefløjt og blomstende frugttræer. Skønt at høre, at du nyder det fuldt ud.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, det ER virkelig lidt som at være med i en Morten Korch roman – eller en film. Jeg går og nynner “Er du dus med himlens fugle, …” 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.