I storbyen

tivoli

I går tilbragte jeg eftermiddagen sammen med min datter i København hvor jeg før har både boet og arbejdet. Nu kommer jeg der ikke så ofte, og jeg har vist allerede vænnet mig til stilheden på landet, for jeg blev lidt rundtosset og meget træt efter nogle timer.

Vi mødtes hos min søde datter der diskede op med hjemmebag. Hun har sans for indretning, og hendes lejlighed er super hyggelig.

annavis-vindue

 

Bagefter tog vi i Tivoli hvor der er Halloweenpyntet til den store guldmedalje.

img_6717

Jeg synes det er så fint at Tivoli har åbent både i anledning af Halloween og jul i stedet for bare at ligge ubrugt hen hele vinteren som i min barndom. Da det begyndte at skumre, blev der helt magisk med alle græskarrene og lysene.

tivoli

Det var en dejlig dag, og København er en dejlig by, men det var godt at komme hjem til gården igen.

Gem

Gem

Gem

18 meninger om “I storbyen”

  1. Jeg så lige på din blog (men fik ikke kommenteret for jeg var på vej ud ad døren) at du er blevet opfordret til at skrive noget om at flytte fra byen til landet. Den bevægelse har vi jo netop foretaget, og jeg gad godt høre hvad du tænker om skiftet 🙂

 1. Jeg synes også at det er dejligt at Tivoli åbner de gange uden for sommersæsonen og heldigvis er der også mange besøgende, men jeg forstår godt at du godt blev lidt udmattet.
  Sansen for indretning har di datter ikke fra fremmede – du er jo eminent til det også:-)

 2. Hej Nana.Det er bare så hyggeligt med Halloween pyntet Tivoli.Vi har årskort til haven…………så vi tar det hele med.
  Dejligt at besøge datteren i København,hvor jeg jo også har arbejdet for en del år siden.
  Fine billeder.Og god dag Knus Jette

  1. Så hyggeligt, ja. Og god idé med årskort hvis man kommer forbi nogle gange i løbet af året. Så skal I nok også derind når der er julelys allevegne 🙂
   God aften til dig!
   Knus

 3. København skal man kun have i meget små doser, men jeg er jo også fra landet. Det er smukt i tivoli, godt der er åbent om vinteren også, jeg har været der en gang i december 2010.
  Kh Lisbeth

  1. December i Tivoli er så fin 🙂 Du må overveje at tage ind og se græskar hvis du er i området engang ved denne tid. Det er også hyggeligt.
   Kh Nana

 4. Ih, hvor jeg kender det.
  Jeg kommer også meget sjældent til København nu – og efter et par timer derinde længes jeg bare tilbage til min lille by. Her er nemlig stille, selvom det er en lille by. (2500 indbyggere eller deromkring).

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.