I Hornbæk Plantage med hundene

Da vi boede i Holte, gik vi ofte tur i Geel Skov med vores hunde. Her må hundene gå uden snor, og så kan både hunde og mennesker strække bedre ud, end når de hænger sammen med en snor imellem sig. Vi nød vores skovture.

I tiden på Vadekærgård var noget af det vi savnede allermest at kunne gå en tur i skoven. Men nu har vi fundet skovlykken igen.

hornbæk plantage

Vi bor nemlig tæt på Hornbæk Plantage. Den kendte vi i forvejen, for her gik vi tur da vi en overgang boede i et lejet sommerhus i Saunte. Det var mens vores første Holte-hus blev bygget. Og plantagen er ligeså fin som vi husker den. I de lange, varme sommerdage er den sval, og vi har allerede besøgt den mange gange.

hornbæk plantage

Der er så meget godt i vores umiddelbare omgivelser at det næsten ikke er til at tro at vi kan være så heldige at bo her. Lige midt i et smørhul. Hundene er også godt tilfredse skulle jeg hilse og sige.

GemGem

14 meninger om “I Hornbæk Plantage med hundene”

  1. Ja, det er en grundgod følelse at være glad for sit hjem og de umiddelbare omgivelser. Vi nyder det!
   Jeg håber du havde en god tur til stranden! Sikke meget strandvejr vi har haft i år – allerede inden Skt. Hans 🙂
   God søndag til dig!
   Knus

  1. Vi stortrives simpelt hen. Og det allerbedste er at dem vi kender, igen er begyndt at “komme forbi”, så vi ser dem langt oftere, end vi gjorde da vi boede i den anden ende af Sjælland. Vi nyder det!
   God søndag til dig, Therese!

 1. Så dejlige billeder, Nana! Jeg kan godt forstå, I nyder at kunne gå ture i plantagen.
  Vi har marker, strand, hav, sø og fjord tæt på, og det er en gave at have naturen tæt på. Jeg kunne aldrig bo i byen.

 2. Hvor er det dejligt for jer. Det er så vigtigt at bi er sted man har det godt. Vi har ti minutters gang til skoven, og ti minutter i bil, til stranden. Så vi har det også godt 😉
  Rigtig god weekend.

  Knus, Lone

 3. Dejligt, at I rigtig nyder at være landet i smørhullet, med alt det skønne omkring jer og de hyggelige besøg af dem der lige kigger ind… Må være skønt at give sig tid til at dyppe fusserne inden turen til Brugsen. Helt vildt sommerligt, selvom vi har fået lidt regn idag, ligefrem dejligt at få lidt ned fra oven 🙂 ha en ny spændende uge. Knus Carina

  1. Tak, Carina, for din søde kommentar! Ja, sikke en sommer vi har. Det er simpelt hen så skønt med sol og varme 🙂 Jeg ønsker også dig en god, ny uge – med lige tilpas meget regn og en masse solskin!
   Knus fra Nana

 4. Kære Nana
  Har man hund, er det meget vigtigt at have gode og rare luftesteder, så jeg kan godt forstå, I nyder skoven. Det ser skønt ud. Jeg er sikker på, at hundene elsker det.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, hundene virker yderst tilfredse 🙂 – og jeg skal også love for at vi andre nyder det! Jeg kan næsten tage mig selv i at glæde mig til vinter, for så må hundene løbe uden snor på stranden, og så kan vi skifte mellem skov og strand. En helt vil luksus!
   God ny uge til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.