I går blev terrassen færdig

terrassen

Ja, selve terrassen blev i hvert fald færdig i går hvor der endelig kom gelænder på trapperne. Der er stadig nogle skader på muren efter den gamle terrasse. De bliver repareret i næste uge. Og så skal der sås græs. Og græsset og bøgehækken skal vokse. Men selv om
der mangler nogle småting, er vi allerede glade for den nye terrasse. Her er mere læ end på den gamle, og man har en helt anden fornemmelse af at sidde i haven fordi den ligger i niveau med grunden i modsætning til den tidligere terrasse der var sat fast langt oppe på huset. Den så sådan ud:

den gamle terrasse
Foto: Esoft (min beskæring)

Vi nyder at vi indefra huset har fået frit udsyn til haven, i stedet for at se ind i en mur. Ja, og så er huset blevet sluppet fri, og man kan se hvor pænt det er. Vi er så glade for at vi kastede os ud i det ret omfattende (og dyre) projekt.

terrassen

Hundene er også tilfredse. De er glade for at sole sig på trædækket.

zinkbalje paa terrassen

Og Sofus som ellers stadig mener at det er bedst at være inde, har fået et lille uderum på den ene trappe. Her kan han være ude sammen med os andre, uden at det bliver farligt.

terrassetrappe

Og jeg har købt to nye zinkbaljer. Den ene står på terrassen med flydende blomsterhoveder. Hvad den anden skal bruges til, vil jeg snart afsløre.

zinkbalje

Jeg vil ønske dig en dejlig weekend! Jeg skal have besøg af et par mennesker jeg ellers kun kender fra den virtuelle verden. Det er anden weekend i træk jeg sådan møder blogvenner i virkeligheden. Jeg glæder mig.

rhododendronhoveder i balje

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

28 meninger om “I går blev terrassen færdig”

  1. Ja, vi syntes altså også det var synd at soklen var gemt væk. Og den nye terrasse gør faktisk en endnu større forskel end vi havde turdet håbe, så vi er glade 🙂

 1. Hvor er det bare blevet flot Nana
  Kan godt se huset er blevet “fri” og det må være så skønt med den nye udsigt. Det er så skønt at se andre have samme glæde for dyr, som mig selv ;0) er vild med den lidt usikre Anton. Så sødt med tungespidsen stikkene ud. Er lidt træt af jeg ikke sagde ja til killingen hos fru Pedersen. Men tror ikke mine to hunde vil acceptere.
  Hvor herligt med besøg af blog venner. Måske skulle jeg invitere på et tidspunkt. Man bliver så glad i låget af at være sammen med mennesker som deler samme passion. Håber I får en dejlig dag.

  Ønsker dig og din mand en fantastisk pinse
  Lone

  1. Tak, Lone!
   Ja, jeg har altså en svaghed for dyr. Af og til synes jeg vi har lidt for mange, for de skal jo passes, og de kaster af og til op på gulvtæpperne, og de slæber store mængder afklippet græs, jord og grus ind i stuerne. MEN dyr er bare så livsbekræftende!
   Vi har i flere omgange haft held med at lære vores forskellige hunde at bo sammen med en ny kat, men det kræver tålmodighed, og der er selvfølgelig ingen garanti for at det ender i idyl.
   Tak og en rigtig dejlig pinse til jer!

  1. Hej Lisbeth.
   Tak! Vi er altså også glade for den. Skønt at kunne sidde på terrassen – nede i haven 🙂
   God weekend til jer på Samsø!
   Kh Nana

 2. Hvor bliver det fint med jeres nye terrasse :0) Og smukke gamle zinkbaljer – dem kan man ikke få for mange af ;0)
  Rigtig god pinse

 3. Hej Nana
  Hvor er det blevet flot!
  Dejligt når tingene bliver som man har forestillet sig og måske endda endnu bedre 😉
  Og de to trapper er også rigtig pæne. Dem bliver du nok glad for til at sætte nogen potter med blomster på
  Mange knus Vibeke

 4. Hej Nana
  Det pyntede virkelig på huset.
  Og den smukke gamle sokkel kommer rigtig til sin ret nu.Det bliver også pænt, når det hele med tiden får lidt patina, træværket gråner og bøgehækken bliver grøn og fed.
  Tillykke med resultatet!
  Og god pinse!
  Annette

 5. Det ser så smukt ud med det åbne udtryk!

  Jeg har mødt mange bloggere gennem årene. Nogle har jeg jeg kendt helt tilbage fra 2004, det er sjovt synes jeg. Jeg har set deres kærester blevet skiftet ud, deres børn blevet født, at de er flyttet til udlandet mm. Det er dejligt at en lillebitte blog kan give et så bredt netværk.

  1. Tak, Therese!
   Ja, det er virkelig dejligt at vi kan mødes virtuelt og fortsætte bekendt- eller endda venskabet irl! Nu vil jeg bare en kage til mine eftermiddagsgæster 🙂

 6. Hej Nana. Den ny terrasse passer perfekt til huset. Utroligt hvor meget huset nu er kommet til sin ret på havesiden. Nu kan haven jo også rigtig nydes fra terrassen. Rigtig god pinse til jer. Kh Mette

 7. Hej Nana,
  Jeg skal jo snart have bygget en terrasse og kikker for tiden på forskelligt træ. Hvilket materiale blev jeres terrasse bygget af? Det ligner sibirisk lærk, men….
  KH Lisbeth

  P.S. Din gode blog er perfekt til opslag om forskellige emner, så hvis du ser at der er klikket rigtig mange gange på et eller andet indlæg, så har jeg bare været inde igenigen og studere :o))

  1. Hej Lisbeth.
   Jeg er så glad for at høre at du kan bruge min blog til opslag. Tak fordi du fortæller det!
   Terrassen blev altså bygget af noget så virkelig kedeligt som trykimprægneret træ. Den er jo ret stor, og vi havde simpelt hen ikke råd til andet. Jeg mener at huske at min bror har bygget deres terrasse i sibirisk lærk, og at de er super glade for den.
   Fortsat god fornøjelse med byggeriet!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.