I dag har min blog fødselsdag

I dag er det 1 år siden jeg udgav første indlæg på denne blog. Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. I den tid hvor jeg ikke bloggede, savnede jeg det, og lige nu kan jeg slet ikke forestille mig at undvære bloggen.

Olga og Nana
Foto: Jens Barslund

Læsertallet stiger støt, og der er efterhånden også en del der følger bloggens Facebookside. For slet ikke at tale om Mit landliv på Instagram hvor jeg nærmer mig svimlende 1000 følgere.

blogindlæg
Foto: Jens Barslund

De jeg grundlagde bloggen, havde jeg et håb om en dag at kunne skrive sponsorerede indlæg. Det gør jeg allerede, og det passer mig så godt at have nogle samarbejdspartnere.

knagerække
Foto: Jens Barslund

Bloggen beriger mit liv. Den sætter mig i kontakt med mange, mange søde mennesker, den giver mine dage indhold, og den fylder mig med fremtidsdrømme.

købmandsreol
Foto: Jens Barslund

Allervigtigst er du der læser med. Tak for det! Uden dig var det ikke sjovt at blogge.

køkkenvask
Foto: Jens Barslund

Billederne i indlægget er for en gangs skyld ikke mine egne. De er taget af Jens Barslund som har givet mig lov til at bruge dem. Det første er af Olga og mig. De næste viser forskellige detaljer fra vores hjem.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

38 meninger om “I dag har min blog fødselsdag”

  1. Tak, Lisbeth! Ja, jeg tror det er fem år siden jeg begyndte at blogge, og jeg tror jeg har haft kontakt med dig i al den tid 🙂 – Og vi blogger nemlig bare videre!
   Kh Nana

  1. Tak for din kommentar, Morten! Ja, erfaringsdeling er godt 🙂
   Jeg har først lige set din kommentar nu, da den af uransagelige grunde var røget i mit spamfilter.
   Mange hilsner fra Nana

 1. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag. Hvor er jeg glad for at du begyndte at blogge igen, for jeg savnede dig. Jeg er også meget glad for at jeg i sommers fik lov at møde dig i virkeligheden, vi har jo kendt hinanden gennem bloggene i flere år, 5 år tror jeg.
  Jeg vil fortsat følge med hos dig, din hyggelige blog, dyrene, haven og gården, samt hvad du ellers oplever.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Tak, kære Anette! Jeg er også så glad for at jeg endelig mødte dig – og din søde mand og jeres skønne have – i sommers. Vi taler ofte om den dag som var så fuld af dejlig sommerstemning og godt selskab!
   Kærlig hilsen Nana

 2. Kære Nana
  Tillykke med mærkedagen. Jeg er glad for, at du blogger. Jeg nyder både det, du skriver, billederne og hele det æstetiske layout, så jeg bliver med glæde hængende og labber masser af inspiration i mig.
  Mange hilsener, Lisbeth

 3. Tillykke kære Nana. Du skriver dejligt både flydende, klart og nært, så din blog er dels et hyggeligt break, dels ofte en lille tankevækker. Knus fra Helle

 4. Hjertelig tillykke med fødselsdagen <3 Din smukke blog giver mig mange smil, og jeg er særligt vild med dine dejlige hunde – og jeg er ellers kattedame, men dine hunde er så fine <3

 5. Et stort tillykke med 1-års-dagen! Det er skønt at høre, du ikke kan undvære din blog, for jeg er sikker på der er mange her ude (inklusive mig selv), der heller ikke vil undvære den ❤️ Knus

 6. Et stort tillykke med din blok, jeg nyder altid at følge med. Meget gerne når det er inde fra dine stuer, køkken mm. Altid spændende at se dine gode ideer, både med indretning og maling af møbler.
  Rigtig god aften til dig og dine.

  1. Tak for det, Jette! Dejligt at du vil følge med 🙂
   Det er vist egentlig ikke så ofte at jeg viser billeder herindefra, men det skal jeg huske at gøre af og til.
   Tak – og god aften til dig og dine!

 7. Stort tillykke med 1 års fødselsdagen. Så dejligt at du valgte at blogge igen. Jeg nyder så meget dine indlæg. Stort knus Mette

 8. Gratulerer med merkedagen:)
  Ja, det blir noe rart når en ikke har bloggen å holde på med. Vi kan være aktive eller noe lengre mellom innleggene, men hyggelig med alle vennene vi har i dette forum.
  OG jeg er glad DU blogger! Alltid så hyggelig å lese dine innlegg og alle nydelige foto:)

  1. Mange tak Inger Marie!
   Ja, der manglede ligesom noget da jeg ikke havde en blog …
   Tusind tak for dine søde, rosende ord! Og i lige måde! Jeg er ret vild med alt det smukke du viser på din blog

  1. Tak, Maria! Jeg er glad for at du føler dig hjemme her på bloggen hvor du er meget, meget velkommen! Jeg er også glad for at besøge din blog – og jeg synes jeg kender dig 🙂
   Knus

 9. Tillykke med dagen, Nana! Jeg punkede dig også godt og grundigt for, at du skulle begynde at blogge igen – og det virkede. Nej, pjat. Men jeg er så glad for, at du er i gang igen og for vores herlige samarbejde og venskab. Det er et fantastisk godt billede af dig og Olga – du ligner en sydsjællandsk landprinsesse.

  Knus og kh, Karen

  1. Tak, Karen! Du var faktisk med til at få mig i gang igen. Og tak for det!
   “Sydsjællandsk landprinsesse” er da en af de fineste komplimenter jeg nogensinde har modtaget 🙂
   Du kan tro at jeg også er glad for det vi har fået sammen – i begge verdener!
   Knus fra Nana

 10. …og hvilket hjem! Jeg er så meget fan af alt hvad du viser fra din verden. Jeg savnede dig så meget da du stoppede såvel butik som blog så det er virkelig dejligt igen at kunne nyde din smukke æstetik og livet på jeres dejlige hjem. Tak for det!
  Kh. Grethe.

 11. Tillykke til dig og vi andre med bloggens 1 års dag Holder meget af, at kigge ind hos dig… Dejligt du fandt overskud og lyst til at blogge igen…dine billeder og fortællinger er så skønne, så bare fortsæt derud af Knus en trofast gæst

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.