I dag har jeg taget billeder

tage billeder

I dag har solen skinnet, og jeg har taget billeder. Jeg har flere gange læst, at billeder bliver bedst, når solen ikke skinner på motivet. Men jeg kan bedst lide at fotografere i solskin. Det er nok, fordi jeg for længe siden har opgivet at tage teknisk gode billeder. Det har jeg ikke tålmodighed til. Jeg forsøger i stedet at fange en stemning, og det lykkes bedst i solskin, synes jeg.

Jeg lagde ud med at fotografere min morgenmad og en bog, jeg netop er begyndt at læse.

taget billeder

Siden var jeg i hønsegården for at fotografere Maren, Karen og Putte. Billederne skal bruges i et bestilt indlæg, som jeg snart skal udgive. Sådan nogle høns står jo aldrig stille i 2 sekunder, og det er virkelig en udfordring at skulle fotografere dem. I dag blæste det endda, så selv når de stod stille, var der sus i deres skørter.

høns

Jeg har fotograferet Olga. Hun og jeg har været alene hjemme hele dagen, mens Søren har været på arbejde og westierne hos hundetrimmeren. (Den meget opmærksomme læser vil huske, at Søren gik på pension for snart to år siden, men han blev i sommers kontaktet af en tidligere arbejdsplads, som tilbød ham et job nogle timer om ugen, så nu går han lidt på arbejde igen.)

collie

Jeg har været i haven, hvor jeg ikke kunne lade være med at forevige vintergækkerne:

vintergækker

Og jeg har fotograferet eftermiddagslys i stuerne. Jeg har også taget billeder af andre ting, så nu har jeg et lille lager til solløse dage.

taget billeder

Og så har jeg drukket kaffe (med masser af mælk) med en veninde, som kom forbi. Hendes besøg løftede min dag fra at være en lidt ensom affære (mere om det med ikke at være på arbejdsmarkedet en anden dag) til at være en rigtigt god dag. Det er det, jeg altid siger: Gode veninder er uendeligt meget værd!

8 meninger om “I dag har jeg taget billeder”

 1. Hej Nana. Super dejlige billeder, og jeg beundre virkelig dine fine hvide gulve, som er helt uden hundehår, på trods af at du har tre hunde. Sådan ser mine gulve ikke ud, selvom jeg kun har en’ hund og støvsuger HVER dag. Hvordan gør du??? Kh. Tina.

  1. Hej Tina.
   Jamen, jeg tror bare gulvene ser mere rene ud på billeder, end de er i virkeligheden 🙂 Og så snyder vi lidt med hundenes poter, for vi går helst tur på stranden, hvor man ikke får snavsede fødder 🙂
   God torsdag til dig!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.