I dag er det min fødselsdag

I dag er det min fødselsdag.

lathyrus

August viser sig fra sin allerfineste side, og jeg nyder det milde, stille solskinsvejr. Jeg nyder også at modtage bunkevis af fødselsdagshilsner – og i det hele taget nyder jeg bare dagen. Tænk at man stadig kan hygge sig med at have fødselsdag når man fylder 55. Det er ikke så dårligt.

ærteblomst

Når jeg i disse dage går forbi mine blomstrende lathyrus, bringer synet – og måske især duften – mig tilbage til min barndoms fødselsdage. Min mormor havde nemlig altid pyntet fødselsdagspakken med en lille buket lathyrus fra haven.

lathyrus

Jeg kan ikke huske hvad der var inden i de pakker jeg fik. Det er de små buketter jeg mindes med varme og glæde.

fødselsdag

I øvrigt var det altid sol og sommervejr på min fødselsdag. Præcis som i dag.

lathyrus

Jeg håber du har en god dag! For dem kan man ikke få for mange af – selv om de ikke alle er fødselsdage.

kastanjehegn

28 meninger om “I dag er det min fødselsdag”

 1. Tillykke med dagen og det smukke vejr!
  Mine latyrus er også på det højeste lige nu.
  Husk endelig at plukke mange buketter.De dufter skønt i hele huset, også på en regnvejrsdag.
  ❤️
  Annette

  1. Tak skal du have, Annette! Jeg husker at plukke, kan du tro! Det er sådan en gave at kunne hente de spinkle, duftende skønheder ind i huset 🙂
   Kh Nana

 2. Stort tillykke på fødselsdagen. Det er perfekt vejr på dagen 🙂 Sikke nogle søde minder du har, der knytter sig til lathyrus – der kan man se, at det er de små betænksomme ting, man gør, man kan blive husket for 🙂

  1. Tak skal du have, Randi! Ja, det er tankevækkende at en tilsyneladende lille ting kommer til at betyde så meget. Og egentlig ret rart 🙂

 3. Hej Nanna!
  Hjertelig tillykke med dagen, håber du har haft en rigtig dejlig dag på din “bondegård”.
  Jeg er utrolig glad for, at følge dig er på din blok.
  Tak, for en dejlig sommerdag, for det kan jo kun være din “skyld”
  Kh Jette.

 4. Hei Nana!
  Gratulerer så mye med dagen.
  Jeg synes det betyr en del at det er fint vær på bursdagen.
  Ha det riktig godt! Anne

 5. Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, du har haft en god dag. Jeg har nydt det dejlige solskinsvejr, men det er først nu, jeg finder ud af, at det er dig, jeg skal takke.
  Det er en sød historie med lathyrusbuketterne fra din mormor. Jeg forbinder også nogle af mine barndomserindringer med blomster. Vi må prøve at give vore børn og børnebørn nogle “blomsterminder”.

  Hilsen Elna

  1. Tusind tak, Elna! Jeg havde en dejlig dag 🙂
   Ja, vi må arbejde på blomsterminderne. – Nu jeg tænker efter, plukkede jeg altid en lille havebuket og satte på morgenbordet ud for fødselsdagsbarnets plads da mine børn boede hjemme. Den slags kan man sagtens gøre mere af …
   Hilsner fra Nana

 6. Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaa… Et stort, men velment forsinket tillykke med fødselsdagen Nana. Håber du havde en dejlig dag 🙂

  Med hensyn til dit forrige indlæg syntes jeg det er godt du deler. Der skal efter min mening være plads til andet en solskin og lutter lagkage og perfekte liv, som det ofte ser ud til at være på de sociale medier.. 🙂
  God dag Nana
  Knus

  1. Tak, Birgitte! Jeg havde en meget fin dag 🙂 Også tak for opbakningen til forrige indlæg. Lutter lagkage er livet vist ikke for nogen af os, men jeg prøver at huske at nyde det når der falder et stykke lagkage af 🙂
   God dag til dig!
   Knus

 7. Tillykke, igen, med din fødselsdag i går, det var en sjælden dejlig sommerdag, som blev nydt til fulde da jeg slap ud af kontoret.
  Du har lavet så mange fine indlæg på det seneste, som jeg ikke har fået nærlæst, men kommer tid, kommer råd.
  Det gør mig ondt med jeres dejlige kat, ikke længe skrev du om hvordan hund og kat var bedste venner, det er vel nok synd for jer alle.
  Så skøn en køkkenhave 🙂
  Mange hilsner

  1. Tak skal du have, Ulla!
   Åh, ja, det er sådan en skam at lille Sofus skulle miste livet så tidligt. Hans bedste ven, Asta, leder stadig efter ham hver aften hvor de plejede at mødes på gårdspladsen.
   Tak for de pæne ord om køkkenhaven!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.