Hylder i køkkenet

hylder i køkken

Indlægget indeholder reklame

I går fik vi sat den sidste hylde i køkkenet op. Den var en efterbestilling, og den har ligget i en kasse i et stykke tid og ventet på at der kom en snedker forbi. Det gjorde der i går, og nu har vi hele tre af de smukke hylder fra Kvänum.

kvänum køkken
Vores nye hylde sidder på køkkenets endevæg ved siden af det vestvendte vindue som jeg nævnte i forrige indlæg.

Hylderne fra Kvänum er de pæneste hylder jeg nogensinde har haft. Jeg forelskede mig i dem da jeg så dem første gang for mange år siden, og jeg glæder mig dagligt over at de nu hænger hos mig.

kvänum køkken
Det betyder faktisk meget at hylden nu er på plads. Den giver noget liv og hygge til den ende af køkkenet. (Bemærk ranunklerne i vindueskarmen. De er hjemmedyrkede).

Jeg er faktisk så glad for vores køkken at jeg har svært ved at slippe tanken om også at få Kvänum i badeværelset. Vores badeværelse er ikke så stort, så mon ikke der kan blive råd til en lille smule Kvänum derude …? Jeg forestiller mig en bordplade i stil med denne. (Men meget kortere og med en håndvask der hviler på bordpladen). Åh, det kan blive pænt!

hylder i køkkenet
Jeg blev så inspireret af den nye hylde at jeg har givet nyt liv til en af de “gamle” hylder som nu huser en lillebitte del af vores virkeligt mange kander.
kvänum hylde
Den sidste – og længste – hylde er meget vigtig. Her står te, kaffe og de kopper man drikker morgente af.

Indtil det nye badeværelse måske bliver til virkelighed, vil jeg huske at stornyde mit køkken. Det fortjener det.

10 meninger om “Hylder i køkkenet”

 1. Hylderne fra Kvänum er bare så smukke! Jeg føler mig hensat til min mormors vidunderlige husholdningsskole i min barndom og ungdom – holder så meget af den stil, du viser.

  1. Tak! Ja, bordpladen er hvidolieret ask. Den er ikke ludbehandlet, men bliver løbende behandlet med olie. Vi har før haft sådan en bordplade, og det er min erfaring at den beholder den lyse farve 🙂

 2. My dear Nana,
  How beautiful is your kitchen! Bright and charming. Cozy shelves contribute to this beauty.
  I really like the wall with the window. The view from the saw, and the flower pots are magical.
  I’ll hug you, Mia

 3. Det er blevet så fint et rum. Dejligt at se hvor æstetisk et køkken, du har skabt. Tak for et godt samarbejde indtil nu. 🙂
  Varme hilsner fra Dorthe Due Theilade fra Kvänum

  1. Tak, Dorthe! Vi er bare så glade for det – og for at vi valgte at få den sidste hylde med. Jeg håber at vi snart skal arbejde lidt sammen igen 🙂
   Kh Nana

  1. Og jeg ser først din kommentar nu, Lone! Det må siges at være med nogen forsinkelse. De beklager jeg! Men jeg kan fortælle, at jeg FIK et Kvänum badeværelse 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.