Hvornår har man mistelten nok?

mistelten

Jeg har været på torvet i Næstved i dag. Og jeg har købt mistelten. Jeg har bestemt at i år vil jeg have mistelten nok … men hvornår har man egentlig det?

mistelten i zinkbalje

Det må vist være et af livets store spørgsmål …

P.S.: Da jeg kom hjem fra torvet, foldede jeg 108 lotterisedler med navne på alle dem der deltager i min giveaway. Jeg har klippet ekstra sedler, for man kan være med til i morgen, søndag d. 10/12 kl. 12. Hvis du ikke har fået et lod eller to, kan du nå det endnu lige her.

lotterisedler

9 meninger om “Hvornår har man mistelten nok?”

 1. Jeg synes også mistelten er så fin en plante. Kan de holde sig, hvis de kommer i vand? Jeg prøvede engang at sætte nogle af de hvide bær/frø på et æbletræ, men der kom aldrig nogle nye planter. Har du prøvet det?

  1. Ja, de er så fine! Jeg har også engang prøvet at sætte nogle misteltenbær på et æbletræ, men, som du, uden held.
   Jeg bruger mistelten i buketter, og så holder de sig noget længere, end når man hænger dem op. Jeg kan ikke huske hvor længe, men mon ikke 8-10 dage … Indtil videre får mine lov til at pynte i deres zinkbalje ved bryggersindgangen. Der kan de i hvert fald holde sig længe 🙂

   1. Så vil jeg prøve at sætte nogle i en vase og du må gøre et nyt forsøg, når du har så mange frugttræer. Jeg har tit gået tur ved Fredensborg Slot og der kan man se, at der vokser nogle efterhånden ret store mistelten på nogle gamle æbletræer.

  1. Jeg tror du har ret 🙂 Jeg skal nok huske at hænge mistelten op et par vigtige steder i huset, så der kan blive julekysset 🙂
   Kærlig hilsen Nana

 2. Er der ikke noget med at man skal kysse under sådan en? Kys kan man ikke få nok af. Dog skal hunde (læs Asta) ikke få gode ideer i den retning.
  Kys her fra:)

  1. Asta er altid kysseklar – eller i hvert fald klar til at give et kys, mistelten eller ej 🙂 Men mistelten og Asta går faktisk ikke så godt sammen. Det kommer næste blogindlæg til at handle om …
   Knus og kys til dig fra Asta og mig

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.