Hvidmalet vitrineskab. Endelig

vitrineskab


Indlægget indeholder reklame

Da jeg for 17 år siden flyttede sammen med min mand, bragte han en masse pæne møbler ind i vores fælles hjem. Langt pænere end mine møbler. Han havde blandt andet et smukt, fransk vitrineskab som vi i mange år har brugt til opbevaring af vores middagsstel.

vitrineskab

Skabet var pænt, men jeg har aldrig brudt mig om farven. Fra dag ét har min mand sagt at jeg gerne måtte male det i en anden farve, men jeg har aldrig taget mig sammen til at udføre farveskiftet. Før i dag.

For i dag har min datter og jeg har forvandlet det rødlige vitrineskab til et hvidt. Og det er blevet så godt. Vi har malet med Jeanne d’Arc vintage paint i farven natural white. Skabet, som var ret mørkt, endte med at få tre lag maling inden den hvide dækkede helt.

hvidmalet vitrineskab

De tre lag maling betød at vi midt i processen måtte en tur til Frk. Lundgren i Præstø for at købe mere maling. På vejen hjem plukkede vi denne buket (fotograferet foran nymalet skab) i en grøftekant. Tænk engang at man bare kan gøre det.

grøftekantsbuket

Herunder et før-billede med skabet i sin tidligere rødlige nuance.

spisestue
Foto: Esoft.

Jeg kan kun anbefale kalkmalingen fra Jeanne d’Arc Living. Den er nem at bruge, man behøver ikke slibe og grunde og alt det kedelige, og så bliver resultatet super pænt. Hvis du skal købe maling fra Jeanne d’Arc Living, kan du fx købe den hos Frk. Lundgren. Hun giver 10 % rabat hvis du bruger rabatkoden FRK20WS. Hos Jeanne d’Arc Living kan du se en liste over samtlige forhandlere.

jeanne d'arc living vintage paint

Det er ikke første gang jeg maler med kalkmalingen, og det er heller ikke sidste. Jeg har et ret vildt projekt i tankerne. Det er noget med knaldrød maling. Det er ellers ikke min stil, men jeg tror det bliver godt.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

16 meninger om “Hvidmalet vitrineskab. Endelig”

 1. Hvor er det blevet flot Nana!
  Det kommer meget mere til sin ret.
  Vi har også flere gamle møbler, som jeg har malet. Det giver dem et helt nyt liv og så er det hyggeligt at ha møbler med historie 🙂
  God dag
  Knus Vibeke

 2. Hvor er det blevet fint :0) Jeg er selv igang med et lignende projekt – købte for et par måneder siden et gammelt karlekammerskab med glaslåge, der trænger til en opfriskning, så her tror jeg et enkelt omgang er nok ( det er hvidt i forvejen ). Og ja, JDL malingen er så nem og god at bruge..
  – spændende med dit nye – farverige – projekt ;0)
  Ha’ en dejlig dag

 3. Skabet er blevet så flot og passer perfekt ind i jeres lyse spisestue :-). Det bliver spændende at høre mere om, hvad det er der er ved at blive rødt :-). Rigtig god dag til dig fra mig, der sidder dybt begravet i forberedelse til eksamen (en træt smiley her :-))

 4. Hej Nana.
  Kan godt forstå din begejstring, og skabet er virkelig blevet flot.
  Selv maler jeg også gamle møbler med kalkmaling, dog bruger jeg Annie Sloan i stedet få JDA.
  Resultatet bliver det samme – gudesmukke møbler.
  Knus Heike

  1. Hej Heike.
   Ja, det er sjovt sådan at forvandle sine møbler 🙂 Jeg har en del flere ideer end jeg har maling lige nu …
   God aften til dig!
   Knus

 5. Hvor er skabet bare blevet smukt, det passer så fint ind i rummet nu. Buketten er så skøn, du har også “grønne fingre”. Jeg er selv utrolig glad for at male med kalkmaling. Du kan evt. kigge på FB under kalkmaling.dk, hvis du har lyst, hvor jeg lægger nye opslag ind med ting, jeg forvandler med kalkmaling fra kalkmaling.dk. Malingen hæfter på stort set alt til indendørs brug. Ha en dejlig Pinse.

  1. Tak!
   Jeg vil prøve at finde dine opslag på Facebook, for det er altid godt med nye ideer 🙂
   Jeg ønsker også dig en dejlig pinse!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.