22. december. Hvid jul

hvid jul

Dagens julekalenderindlæg skulle egentlig have handlet om noget helt andet, men straks jeg stod op, var jeg klar over at jeg måtte rydde forsiden. Der lå nemlig sne i haven. Ikke meget, ganske vist, og det er måske heller ikke helt jul endnu, men der var sne nok, og det er jul nok, synes jeg, til at skrive om det.

sne

Ved solopgang gik Asta og jeg ud og lukkede op for hønsene, og jeg tog kameraet med. Det fine, hvide drys klædte landskabet, og det var en særlig oplevelse at gå rundt derude her til morgen.

asta

Sneen ligger stadig derude, og hvem ved, måske ligger den der stadig i overmorgen. Så bliver det for alvor hvid jul på Ravnegård.

hvid jul

Jeg ønsker dig en dejlig lørdag. Den sidste inden jul – og måske med et drys puddersne.

vinter

9 meninger om “22. december. Hvid jul”

 1. Neeeeej hvor er du heldig – selvfølgelig måtte du rydde forsiden. Det ser vidunderligt ud med snedrys 😉 Jeg ønsker for dig, at det holder et par dage. Man har jo lov at ønske vildt i disse dage… så må vi se….
  Kh Lisbeth

 2. Hvor skønt med sne i Havreholm. Her nede i fiskerlejet i Hornbæk var der blot vådt. Men håbet er lysegrønt, måske får vi sne de følgende dage, hvor der loves frost! Rigtig god jul til dig og din familie – og hils naboerne, – hvis du ser dem – fra Jesper og Annette, tidligere bosat i “vejmandens hus”.

  1. Nej, tænk at sneen falder så lokalt. Den ligger her faktisk endnu 🙂 Tak skal du have, Annette – og i lige måde til dig og dine! Vi løber ikke så ofte ind i naboerne her om vinteren, men jeg skal hilse når vi igen bevæger os rundt derude 🙂

  1. Hej Lillian. Tak for din kommentar!
   Sneen pynter altså, det gør den 🙂 Jeg håber du snart får skivejr – og så ønsker jeg dig en god jul!

 3. Hvor ser det fint ud.
  Jeg er bestemt glad for at du ryddede forsiden, for her har vi haft lidt regn i morges og ellers bare gråt vejr uden antydning af sne.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.