Hvem er du?

hvem er du
Mine læsere

Jeg kan se, hvor mange, der besøger min blog hver dag. Men jeg kan ikke se, hvem I er. Jeg ved, at du har været forbi, hvis du lægger en kommentar. Jeg ved også, at en del venner og bekendte af og til kikker indenfor. Men der er mange, der læser med herinde, uden at jeg ved hvem de er. Sådan må det naturligvis være, og jeg er glad for hver eneste læser! – Hvad enten jeg ved, hvem du er eller ej.

spisestue
Hvem er du?

Men jeg er nysgerrig. Jeg kunne vældig godt tænke mig at vide lidt mere om dig, der læser med. Så nu vover jeg forsøget og spørger: “Hvem er du?” Det ville være så hyggeligt, hvis du vil skrive et par linjer om dig selv. – Du må også gerne fortælle, hvorfor du besøger Mit landliv – og måske endda afsløre hvad du allerhelst vil læse om herinde.

hvem er du
Besøgstal

Jeg indledte med at fortælle, at jeg kan se, hvor mange, der besøger bloggen hver dag. Tallet svinger faktisk en del, men jeg får dagligt besøg af mellem 250 og 500 såkaldte “unikke besøgende”. (Den enkelte læser bliver altså kun talt én gang.) At flere hundrede mennesker læser med på min blog hver eneste dag er en stor glæde for mig. Jeg ved godt, at tallet er lille i forhold til besøgstallet på de rigtigt store blogs, men når jeg kan se, at 406 forskellige mennesker i løbet af i går besøgte Mit landliv, synes jeg faktisk, at det er ret vildt.

hornbæk strand
Hvem er jeg

Billederne i indlægget har jeg valgt, fordi de siger noget om, hvem jeg er. De er alle billeder, som jeg på en eller anden måde kan identificere mig med. De viser mit hjem, mine hunde, “min” strand, mine blomster. Meget af det, jeg skriver om her på bloggen. Men nok om mig. Hvem er du?

hvem er du

Få en email når jeg udgiver et indlæg

Indtast din e-mail adresse for at modtage besked om nye indlæg.

59 meninger om “Hvem er du?”

 1. Kære Nana.

  Jeg hører til en af dem, der kun kommenterer en gang imellem, men altid læser, hvad du sender ud. Desværre kan jeg ikke sende billeder (måske er der én, der lærer mig det engang). Jeg er 77 år, uddannet apoteksassistent og lægesekretær, interesserer mig for haver, indretning og bøger. Desuden maler og tegner jeg, er medlem af Gribskovmalerne (lidt endnu), har udstillet rundt omkring, men er ved at tackle den side af for så kun at male for mig selv, da også jeg er blevet ramt af sygdom, Parkinsson, men er rigtig godt medicineret, så jeg har det ganske udmærket.

  Mange hilsener fra Jette.

  1. Kære Jette.
   Tusind tak fordi du fortæller om dig selv! Det er simpelt hen så rart at høre noget om dig 🙂 Jeg her lige været inde at se lidt på Gribskovmalernes hjemmeside, og det ser spændende ud. Jeg kan ikke tegne en tændsktikmand, så det ligner, og jeg er fuld af beundring når jeg ser hvad mennesker som du kan.
   Tak, igen, for at fortælle! Nu har jeg et meget bedre billede af dig, næste gang jeg læser en af dine kommentarer.
   Kh Nana

  1. Ja, dig kender jeg, Randi, og jeg tænker ofte på den tur vi gik i Næstved for et par år siden. Det var så rart at gå og snakke med dig, og lige siden har jeg følt, at jeg kender dig på en helt anden måde, end inden vi mødtes 🙂
   Angående besøgstallene: Tak! Man har jo ikke rigtigt noget at sammenligne med, så jeg har ikke selv en fornemmelse af, hvordan mine besøgstal er, sådan objektivt set. Under alle omstændigheder er man jo glad for hver eneste læser 🙂
   Kh Nana

 2. Kære Nana, jeg faldt over din blog en dag ved et tilfælde, også er jeg blevet hængende. Jeg læser med fordi vi begge interesserer os for have, istandsættelse af boliger også kan jeg rigtig godt lide stemningen i dine billeder og din blog. Jeg er selv en 43-årig forholdsvis ny havenørd, er ved at sætte min gamle overgroede have i stand og vidste absolut ingenting om have da jeg startede, manden og jeg laver også jævnligt noget på vores ældre hus der er hele tiden noget at lave. Det bliver dog ikke til så meget i haven som jeg gerne ville, fordi jeg også har et lille katteopdræt af langhårede orientalere (pst… vi venter killinger 🙂 ), og derudover er jeg ved at tage en PhD i neurobiologi og mine private interesser går også i retning af sundhed og forskning. Så der er nok at tage sig af, det er både godt og skidt da jeg for nogle år siden gik ned med et brag i en stress, depression og belastningsreaktion og var sygemeldt i 3 år. Det var en grim en og betyder at jeg skal passe på mig selv – at jeg ikke smider for meget på dagsordenen… der kommer alle mine interesser ind. Jeg tror måske jeg faldt over et af dine indlæg i forbindelse med et af dine tidligere indlæg om at du selv har været syg… well nevermind, jeg kan ikke huske det 🙂 God lørdag. Med venlig hilsen Carina

  1. Hej Carina.
   Tusind tak for din kommentar! Jeg er glad for, at jeg nu kender dig lidt bedre 🙂 Jeg har jo hørt, at du opdrætter katte (og du frister med de killinger 😉 ), men nu ved jeg mere. Du kan tro, at jeg kender fornemmelsen af at ville en hel masse mere, end tid og kræfter rækker til. – Vores have ligner en ulykke! Jeg er ked af at høre at du – som mange andre – har været igennem stress og depression. Det er tankevækkende, at så mange af os bliver ramt af den slags. Pas på dig selv, Carina, og god arbejdslyst med PhD’en!
   Tak, igen, for din kommentar. Jeg kender dig meget bedre nu 🙂
   Mange hilsner fra Nana

 3. Og jeg er en af dine faste læsere, you know, nyder stemningen, det hverdagsagtige, det lyse det lette og luftige look.Og det positive du altid formår at få frem,enten med billeder eller på skrift, trods udfordringerne.
  Er glad for at have mødt dig irl.
  Knus Anette

  1. Hej søde Anette.
   Tak for din kommentar! Og i lige måde: Jeg er også glad for at have mødt dig, dengang hos Anette. Jeg håber, vi ses igen 🙂 – Og indtil da må vi blogges ved 🙂
   Knus fra Nana

 4. Kære Nana. Ja, vi har jo hilst på hinanden og jeg har fulgt dig tilbage fra Drømmegaven. Men måske skal jeg fortælle lidt om mig selv. Jeg er en årgang 61 og oprindeligt uddannet i en bank. Senere skiftede jeg helt boldgade og arbejdede 12 år i et firma som producerer stomiposer. For ca. 4 år siden sagde jeg mit job op og tager mig nu af vore gamle i familien, pt mest min kære gamle mor på 94. Det er dejligt at kunne hjælpe og de har jo også hjulpet os, når vi havde brug for det. Jeg er født og opvokset i Fredensborg og der boede min kære mand og jeg indtil for tre år siden, hvor vi valgte at sælge vores hus og har nu en dejlig lejlighed i Hillerød. Vi har altid været “kattemennesker” og lige nu har vi vores 13 år gamle gråstribet Mads. Jeg savner ikke hus og have, men nyder vores dejlige altan og hygger mig lidt med diverse krukker. Jeg glæder mig til fortsat at følge dig. KH Birgit M.

  1. Kære Birgit.
   Ja, det var så hyggeligt at se jer – og at vise gården frem, som den ser ud nu 🙂 Hvor er det rart at høre lidt om dig! Jeg vidste godt, at I har kat, og at I for nylig (er det virkelig 3 år siden!?!) er flyttet i lejlighed, men resten vidste jeg jo ikke noget om. Jeg vidste fx ikke at du er barnefødt i Fredensborg. – Eller at du bruger din tid på at drage omsorg for familien. Tak fordi du ville fortælle!
   Kh Nana

 5. Hei. Jeg er en norsk kvinne, 58 år, som fant din blogg gjennom bloggen til Ingrid Tunheim. Elsker å lese om dine hageprosjekter, gården din, innredning og det vakre landskapet du bor i. Alltid vakre bilder. Du skriver også så fint om livets gleder og sorger. Kjenner meg igjen i det å ikke ha krefter til alt man ønsker å gjøre, men å glede seg over det man klarer.

  Klem fra Klipra

  1. Hej Klipra.
   Hvor er det sødt af dig at lægge en kommentar og fortælle lidt om dig selv! Jeg er så glad for at vi som nordmænd og danskere kan have kontakt igennem blogverdenen. Det er en ekstra rigdom ved at blogge, synes jeg. Jeg fornemmer, at vi to har en del til fælles ud over vores alder 🙂
   Tusind tak fordi du læser med og fordi du skrev denne kommentar!
   Knus fra Nana

 6. Kære Nana
  Ja jeg er en af dem, der ofte læser din blog, som jeg opdagede gennem en artikel i et blad. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil vide, hvem der kigger forbi. Jeg er imponeret over jeres smukke hjem og den energi som I lægger for dagen i forbindelse med jeres renoveringer og istandsættelser. Jeg bor selv i en stor lejlighed på Frederiksberg og har sommerhus i Vejby, og jeg bliver tit inspireret af dine indretnings- og haveideer. Jeg har tidligere arbejdet på VUC med fagene tysk, dansk og fransk, så jeg kender til dine overvejelser med hensyn til hvor mange bøger man kan have og den fornøjelse det er at undervise. Jeg overvejede at køre forbi dig, da du solgte blomster, men nåede det desværre ikke.
  Mange venlige hilsner
  Annette Damkjær

  1. Kære Annette.
   Tusind tak for din kommentar! Hvor er jeg glad for, at du af og til kan bruge mine ideer til noget 🙂 Og så er du gammel VUC-lærer … så har vi jo virkelig noget til fælles. Jeg har en kort overgang haft et par hold på VUF (jeg tænker at du måske var ansat der, når du bor på Frederiksberg). Jeg er ked af, at jeg så hurtigt lukkede blomsterbutikken igen, men da det kom til stykket, kunne jeg alligevel ikke overskue det. Jeg ville ellers gerne have mødt dig 🙂
   Tak, igen, for at du lod høre fra dig, og tak for at du læser med herinde. Det glæder mig!
   De allervenligste hilsner fra Nana

 7. Hej Nanna. Tak for hyggelig blog. Jeg elsker selv fred og ro og landlige omgivelser. Bor i Smørum og har sommerhus i Rågeleje. Du kan finde mig på Facebook og Linkedin. Med venlig hilsen Charlotte Valentin.

  1. Hej Charlotte.
   Tak for din kommentar! – Fred, ro og landlige omgivelser gør også mig glad 🙂 Jeg kender faktisk ikke Rågeleje, men jeg sidder og tænker, at vi må tage en lille tur til Rågeleje, som ikke ligger så langt fra os. Jeg søgte dig lige på Facebook, for jeg er så nysgerrig, at jeg gerne ville se et billede, men der dukker flere op, der har dit navn, så jeg er ikke sikker på at jeg har set dig 🙂
   Hav en god søndag!
   Venlige hilsner fra Nana

 8. Kære Nana. Jeg fandt dig til fældig. Jeg holdt med at arbejde da jeg blev 60 år. jeg har gjort rent på en skole i Silkeborg i knap 8 år. Jeg har en datter der bor i Helsingør, hun har Emmy på 3år Villy på et halv år. jeg har en datter i Silkeborg der har to piger en på 19 og 16 år. Det er dejligt med børnebørn. Knus Inger.

  1. Kære Inger.
   Hvor er det sødt af dig at lægge en kommentar! Jeg kan forstå at din ene datter bor tæt på mig 🙂 Du er heldig at du har så mange børnebørn! – Og når du ikke længere arbejder, har du også tid til dem 🙂
   God søndag til dig!
   Knus fra Nana

 9. Hej Nanna. Jeg har fulgt med på sidelinjen siden drømmegavens tid, og blev glad da du dukkede op igen her :0)
  nyder at kigge med, du fortæller så fint og skønne billeder fra jeres hjem og dagligdag og hundene ikke mindst…
  Jeg selv er 53 år og blev alene med min datter i 2010, efter min mand blev til en stjerne efter hjertestop. Hun er nu 18 år, og vi klarer os, selvom der er ADD og OCD at slås med hos hende og en stress hos mig, der er ved at dæmpe sig igen…
  Jeg nyder min have og elsker at følge havemennesker på bloggene og IG. Jeg nyder at tage med til musik koncerter, det er mit frirum.
  Jeg arbejder som montrice/tester i firma, der laver små computere og mange kabler til landbruget, jeg arbejder der på 13.år og håber at fortsætte mange år endnu.
  Og så er jeg nordjyde….. lidt om mig og dejlig lørdag aften til dig. Knus Carina

  1. Hej Carina.
   Tak for din kommentar! Jeg føler, at jeg kender dig lidt i forvejen, fordi du før har fortalt ting om dig selv, og jeg er så glad for at høre mere! Det glæder mig, at du har fået det bedre! Stress er noget møg!
   Jeg er glad for, at du nævner mine hundeindlæg, som er dem jeg er allergladest for at skrive (men de er langt fra de mest læste) 🙂
   God søndag til dig og din datter deroppe i Nordjylland!
   Knus fra Nana

 10. Ja men jeg læser da også med, men mig ved du en del om, jeg kan så fortælle, at vi lige er hjemkommet fra Rungsted, hvor vi besøgte søn og børnebørn, mens svigerdatteren var i London med en veninde.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, dig kender jeg, Lisbeth. Sådan føles det i hvert fald. Vi har jo faktisk aldrig mødt hinanden, men vi har fulgt hinandens blogs så længe, at det næsten er, som om vi har besøgt hinanden 🙂 Og så har du lige været i mit gamle hood. Jeg er kommet meget i Hørsholm i mine yngre dage. Rungsted er et dejligt sted!
   Kh Nana

 11. Draga Nana,
  Te urmaresc de mai mult timp si ador sa vad si sa simt legatura ta cu natura. Cu florile, cu soarele si lumina!
  Esti in lista mea de lectura si primesc automat fiecare postare de la tine.
  Multe salutari, Mia

  1. Dear Mia,
   Thank you so much for your kind comment! I do feel connected with flowers and light, and I am glad that you’ve noticed 🙂 I really appreciate it that you are part of my blog universe!
   Love from Nana

 12. Hej Nana
  Jeg er en af dem der har fulgt dig helt siden din blog hed Drømmehaven
  Jeg fik førtidspension i 2012 og i den tid hvor jeg var igennem kommunens diverse arbejdsprøvninger og hvad de ellers kunne finde på, fandt jeg ro og fred i min have, min haveinteresse blev vakt og jeg begyndte at følge forskellige haveblogge. Deriblandt din!

  Min have er kommet til at betyde rigtig meget for mig efter jeg er blevet kronisk syg. Både fordi jeg finder ro og fordi jeg kan holde min krop igang men også fordi det er vigtigt for mig at ha nogen interesser, når nu arbejdslivet måtte stoppe.
  Og derfor er det også en stor glæde at kunne komme i kontakt med andre haveinteresserede på forskellige platforme.
  Jeg må dog indrømme at jeg ikke altid kommentere, for det kan hurtigt tage lang tid hvis man skal skrive på alle indlæg og opslag
  Men det er hyggeligt at kigge ind og se hvad du/I har gang i. Jeres nye landsted er jo en drøm!

  Men lidt om mig:
  Jeg er 51 år, uddannet kontorassistent, førtidspensionist pga kroniske nervesmerter efter to rygoperationer og fibromyalgi, mor til 3 voksne børn. Bor i hus i Søborg og er gift med Stig. Og vi har vores hund Tilde på 6 år, som er en Dogue de bordeaux. Samme race som hunden i filmen “Turner og hund”, dog knap så savlende

  Rigtig god søndag!
  Knus Vibeke

  1. Hej Vibeke.
   Da jeg oprettede Drømmehaven, var jeg selv blevet syg for ikke så længe siden. Det må have været i 11 eller 12. Det er godt, at du fik tilkendt førtidspension. Jeg ved, at det er et hårdt forløb at nå dertil! Jeg synes også, at haven giver en masse ro – og energi – når man ikke rigtigt kan finde den andre steder.
   Jeg er så glad for, at du følger med herinde, og der er slet ingen kommentartvang! Ja, jeg forventer ikke at få kommentarer fra mine læsere. Jeg bliver bare glad, når der kommer en 🙂 Jeg læser selv blogs og kommenterer kun engang imellem.
   Jeg kender Tilde fra Instagram, og hun er bare så charmerende! Jeg har engang kendt en anden Dogue de Bordeaux. Han savlede meget 🙂 Og han var også totalt charmerende!
   God søndag til dig, Vibeke – og tak fordi du gav dig tid til at lægge en kommentar!
   Knus fra Nana

 13. Ja jeg skriver jo sommetider har gjort det snart længe syntes jeg. Kan lide du skriver om alt der rører sig og ikke kun det lette.
  Jeg er 73 år har jo arbejde på fabrik altid, nu nyder jeg at have tid til alt det jeg syntes om. Er besøgsven for nogle der ikke er så heldig at have et stort netværk.
  Har en meget stor famillie og søde veninder så dejligt, men kender også sorgen du skriver om da vi begravede min dejlige søn på 30 druknede min søsters dreng på 22 år samme dag. Så ikke alle dage er bare lyse.
  Selv om kroppen ikke altid vil som mig så har jeg fået et lyst sind og tror det hjælper meget.
  Jeg syntes vi har pligt til at få det bedste ud af livet og glædes over det der nu blev vores. Selv om det ikke altid er nemt.
  Ha en rar dag det er tidligt på morgen så nu vil jeg hygge med morgen kaffe og en bog.

  1. Kære Jonna.
   Tak for din kommentar – og for alle dine kommentarer! Jeg er glad for at høre lidt mere om dig. Og, nej, for pokker, alle dage er ikke lyse. Det gør mig ondt, at du bærer på så store sorger. Jeg har jo hørt lidt om det før, så jeg ved, at du og jeg deler oplevelsen af at miste et barn. Alligevel er du er altid så sød og fuld af overskud. Det beundrer jeg!
   Fortsat god søndag til dig!
   Kh Nana

 14. God smuk formiddag 🙂
  Jeg har læst med en del år nu, er midt de 50 og bor selv på en stor gård, sætter selv i stand og har hund, katte, høns og heste.
  Jeg lever i naturen, af naturen og med naturen og nyder dette.
  Jeg har avlet jagthunde en tid, er selv jæger, er uddannet leder og neuropsykolog og har arbejdet med dobbeltdiagnoser i mange år, har haft plejebørn gennem ca. 25 år. Har en voksen datter, to bonusdøtre og mange voksne plejebørn med partnere og en flok børnebørn. Jeg mistede min mand for mange år siden og nyder nu livet på landet i vores faste trygge rammer.
  Jeg elsker at følge med i hvordan du får livet på landet til at fungere og hvordan I får sat så smukt i stand 🙂
  Jeg drømmer lidt om hvordan jeg kunne tænke mig, at gøre jer kunsten efter 🙂
  Jeg holder af at læse alle dine indlæg og jeg elsker stemningsbilleder.
  Tak for et godt indlæg, her kan jeg også lære dine læsere lidt at kende.
  En smuk søndag ønskes du og dine herfra 🙂

  1. Tak, Tina, fordi du fortæller om dig selv i din kommentar! Det er så godt at høre mere om dig 🙂 Min eksmand går på jagt, og i mine unge dage trænede jeg vores hund til jagt. Det var super sjovt! Jeg vidste ikke, at du beskæftiger dig med jagthunde.
   Jeg måtte lige google neuropsykologi. Det lyder godt nok interessant!
   Dit liv er vist meget rigt med de mange børn og børnebørn du har omkring dig. – Nå-ja, og dyrene, forstås 🙂
   Tak for alle de smukke ord om min blog – og tak fordi du vil følge med!
   God søndag aften til dig!

 15. Hej Nana.
  Jeg er 53 år, gift og har to voksne børn, et skønt barnebarn og endnu et på vej… Jeg bor i sønderjylland, er dagplejer på 23 år og elsker blomster og min have. Jeg har fulgt dig i mange år, og for et par år siden var jeg så heldig, at jeg vandt en plantering hos dig.
  Har lige oprettet et nyt bed, bare for at prøve noget nyt med denne flotte ring, og jeg glæder mig usigeligt, til at se resultatet næste sommer. Tænker på dig og din skønne blog hver gang jeg ser den..
  Mange hilsner fra en stor fan, som er taknemmelig for, at jeg må følge dig
  Jette

  1. Hej Jette.
   Åh, ja, jeg kan godt huske planteringen fra Zinkbakken. Dejligt at du er glad for den!
   Når jeg ser dagplejere, der er ude at gå tur med de små, tænker jeg ofte, at det på mange måder må være et hyggeligt arbejdsliv 🙂 Og børnebørn må bare være noget af det bedste. Jeg håber jeg får nogle en dag 🙂
   Tak for din søde kommentar, Jette! Det er mig, der er taknemmelig for, at du vil følge med!
   Kh Nana

 16. Kære Nana

  Jeg følger med her på din blog, fordi jeg godt kan li’ dig. Jeg fandt dig gennem Miri og Anette fra Anettesflora.

  Jeg blir’ rørt over dine indlæg om dine dyr. Jeg synes, du er så fin i dit forhold til dem.

  Men jeg kan li’ alle dine indlæg. Og jeg synes, du skriver, ligesom du indretter hus. Lyst og luftigt. Der er plads omkring dine ord. Du har et talent for det. Og for at bringe folk sammen, her. Vidt forskellige er vi. Og det er lidt som at være i en skoleklasse, på en måde. Utroligt hyggeligt.

  Jeg tror, jeg har fortalt en del om mig selv, hen af vejen, her. Det kommer jeg til.

  Så : Bare varme hilsner i vinden for nu.

  Fra Laila

  1. Kære Laila.
   Tusind tak for din utroligt søde kommentar! Jeg er simpelt hen så glad for det, du skriver om, hvordan jeg skriver. Det er den smukkeste ros, jeg kunne tænke mig.
   Det er sjovt, at du sammenligner tråden her med en skoleklasse, for jeg har haft præcis samme tanke. Det er som om, vi her bliver bragt sammen.
   Du har heldigvis fortalt lidt om dig selv, og jeg håber at du vil fortælle mere i fremtiden 🙂
   Kærlig hilsen – og tak, igen – fra Nana

 17. Hej Nana! Vilket spännande inlägg. Din blogg är en av mina favoriter, jag gillar att det känns så mysigt, omtänksamt, välkomnande här inne hos dig. Tycker om blandningen av det du skriver om, och dina hundar förstås.

  Du vet ju en hel del om mig redan, men i alla fall:) Jag är 44 år, bor med sambo och vår 18-årige son, och Lykke förstås, vid havet i Särö. För ett år sedan flyttade vi hit från Göteborg. Och vi ångrar oss inte:).

  Jag jobbar som elevassistent på en skola med svårt handikappade barn (funksjonshemmede barn). Många sitter i rullstol och kan inte prata, och behöver hjälp med att äta, klä på sig, gå på toaletten. Det som får mig att stanna kvar på mitt arbete år efter år är att barnen är fantastiska.
  Jag har jobbat där i 15 år.

  Nästa söndag åker vi till Marina igen, ska bli så mysigt:).

  Kram Maria

  1. Hej Maria.
   Tusind tak for dine rosende ord om min blog! Du ved at jeg har det på samme måde med din 🙂
   Hvor er det dejligt, at du fortæller om dig selv, for jeg har faktisk ofte været nysgerrig i forhold til dit arbejde. Jeg tænkte, at du var skolelærer, men jeg kan nu forstå at dit job er et andet. Det lyder meget meningsfuldt, og jeg kan godt forstå, at du holder af det – og ved det.
   God tur til Marina. Det er et spændene projekt i har gang i der!
   Knus fra Nana

 18. Hej Nana
  Jeg er Anita Kjeldsen 52 år , bor på vestsjælland med mand og har 5 hjemmeboende børn . 2 hunde (gravhund og 1 zhitsu. . ) 1 høne , kanin og hamster . Vi har 11 børn og 7 dejlige børnebørn . Jeg arbejder som vågen nattevagt på et bosted . Jeg elsker naturen , at rive ned og få bygget op igen . Vi har et laaangt hus i udkanten af en by med skov som nabo , og der er jeg glad for at bo .
  Jeg nyder/ slapper af , at læse dine indlæg , får gode ideer og ser på alle dine smukke blomster , hunde og høns …..
  har hverken facebook eller mobilpay og har det bedst med kontanter . ( måske lidt gammeldags )

  og så vil jeg ønske dig en fantastisk uge med mere badeværelse , glæder mig til at se mere
  Anita Kjeldsen

  1. Hej Anita.
   Hvor er jeg glad for at høre lidt om dig! Hvor er I heldige med den børne- og børnebørneflok 🙂 Vi har kærligheden til naturen til fælles, kan jeg høre – og til at rive ned og få bygget op 🙂
   Tak for din kommentar! Nu har jeg et bedre billede af dig næste gang jeg hører fra dig. – Med børn, dyr, hus ved skoven og nattevagter.
   Jeg ønsker dig en god ny uge!
   Kh Nana

 19. Kære Nana
  Det er vist typisk for dig, at du stiller sådan et spørgsmål. Du er god til nærvær.
  Jeg vil tilslutte mig Lailas ord om, at du skriver med plads omkring ordene. Fantastisk beskrivelse. Din blog er i det hele taget så lys og fin og delikat.
  Jeg tror godt, du ved lidt om mig: At jeg er på efterløn osv. Mit arbejdsliv skal jeg ikke trætte med i detaljer – jeg har lavet mange ting, men de to større ‘klumper’ er vist nok, at jeg begyndte som operationssygeplejerske, men efter 20.25 år blev jeg overtræt og forkvalmet af sundhedsvæsenet og læste i stedet kommunikation og journalistik og har herefter mest arbejdet i region og kommuner. (Men også været selvstændig og undervist i en kort periode (men der er alt for meget udenomsbøvl med at være selvstændig)).
  I modsætning til dig har jeg jo en lille have. Alligevel hygger jeg mig med at læse om din. Så kan jeg nøjes med at betragte det smukke uden selv at spekulere og knokle. Jeg ville gå til med sådan en stor matrikel ;-))) Så tak for at du deler så rundhåndet.
  Jeg har selv haft hunde og nyder dine billeder af de tre meget personlige frøkener. Sådan nogle dyr er bare go’e på en blog.
  Kh Lisbeth
  PS Jeg læser også gerne om alle dine smukke indretningsprojekter, selv om de ikke er aktuelle for mig. Det er bare hyggeligt at være med.

  1. Tak, Lisbeth, for de meget smukke ord om min blog! De gør mig glad!
   Jeg vidste godt noget om dig, men du fortæller en masse, jeg ikke vidste, og jeg er glad for at jeg nu ved mere 🙂 Du er en super god kommunikator. Jeg vidste ikke at du endda er uddannet journalist, men det giver mening.
   Jeg elsker at læse om din lille have, og jeg kan godt sidde om drømme om noget lidt mere overskueligt, end vores 2 hektar der ligger og kalder på omsorg.
   Tak, igen, for din kommentar – og for alle dine andre kommentarer!
   Kh Nana

 20. Ciao Nana, mi chiamo Maria Grazia ed abito in Veneto (Italy), leggo sempre il tuo blog, mi piace tutto cio che condividi con noi che ti seguiamo. Mi piacciono molto la tua casa, i tuoi fiori ed i tuoi amati cagnolini. Ho 59 anni e lavoro nel mondo della pubblicita’, sono sposata da 38 anni ed ho una figlia di 34. Ho anch’io un cane, un meraviglioso Golden Retriever. Continua a farci rallegrare con le tue foto ed i tuoi racconti. Un abbraccio.

  1. Ciao Maria,
   I never imagined that you, an Italian, would read my blog. I am flattered 🙂 Thank you so much for commenting, and thank you for telling about yourself. From now on I will have a picture of an Italian woman reading my texts.
   Golden Retrievers are charming dogs, I never owned one myself, but I have known a few 🙂
   Hugs from Nana (and the dogs 🙂 )

  2. Hej Nanna

   Jeg læser de fleste af dine indlæg, men får ikke kommenteret så ofte, som jeg gerne ville. Det kniber med tiden, da jeg i perioder arbejder rigtig meget, og også har to huse og to haver, der skal passes. Men jeg holder mig af den måde, du skriver på, og af at du giver så meget af dig selv på bloggen. Jeg nyder også at følge med i jeres ombygning og glæder mig til at se, hvilke planer I har med haven.

   Jeg er 54 år og arbejder som eventkoordinator. Vi bor i et gammelt byggeforeningshus på Amager. Vores børn på 21 og 25 er flyttet hjemmefra, men bor heldigvis begge i nærheden. Og så har vi vores gård på Lolland, hvor vi har lavet den gamle stald om til beboelse. Vi har også haft hund indtil for et år siden, hvor den desværre ikke kunne mere. Det var en sheltie, der blev 14 år.

   Min helt store interesse er, som du nok kan regne ud, min have, så de fleste weekender og ferier bliver brugt på gården på Lolland, hvor jeg er i haven fra morgen til aften, når vejret er til det, og hvis vi ikke lige har weekendgæster.

   Når jeg ikke lige er i haven elsker jeg at læse, lave mad, bage og rejse. Og så interesserer jeg mig også for ombygning og boligindretning.

   1. Hej Anette.
    Tusind tak for dine pæne ord om min blog. De glæder mig!
    Hvor er det godt at høre lidt om dig! Forleden gik det op for mig, at I ikke bor fast på gården med udsigtshaven omkring, men at I også har hus i København. Og nu ved jeg endnu mere 🙂
    Jeg glæder mig til fortsat at følge dig på Instagram!
    Kh Nana

 21. Jeg kan ikke huske, hvordan jeg faldt over din blog, men jeg læser med et par gange i ugen. Vi har et par ting til fælles. Jeg bor også på landet med min mand, vi købte et nedlagt landbrug med 1½ hektar jord, da børnene var flyttet hjemmefra. Jeg elsker min højbeds-køkkenhave. Og så har vi lige fået en ung langhåret collie her i sommerferien – vi har kat i forvejen.

  1. Tak for din kommentar, Aase – og tak for, at du læser med herinde! Næh, en collie! Det er ikke ret ofte, man hører, at nogen har en collie. Når vi går tur, er det også ofte en kommentar vi hører: “Neeej, der er en Lassie; dem ser man ellers aldrig mere!” 🙂 God fornøjelse med jeres! En collie er en smuk og dejlig hund! – Og god sammen med katte. Vores Olgas bedste ven, var vores gamle kat, Pelle 🙂

 22. Kan ikke huske om jeg nogensinde har kommenteret her, men jeg læser med stor fornøjelse med stort set hver dag og nyder dine lækre billeder og hyggelige skriv. Jeg selv er (næsten) 65, efterlønner og har sammen med min mand en lille ejendom på landet, med en stor have, hvor det dog primært er køkkenhaven der fokuseres på. Den er på 1400 kvadratmeter plus det løse, så der er nok at tage fat på. Har to katte, samt et varierende antal høns +plus pt. en brevdue i pleje.

  Knus og hilsner fra Gudhjem.

  1. Hej Kirsten.
   Tak for din kommentar! – Og for de pæne ord om min blog 🙂
   Nu taber jeg da helt pusten. 1400 m2 køkkenhave! På vores forrige gård havde vi 400 m2 køkkenhave, og jeg syntes, den var kæmpestor. I må bare have så meget mad i jeres have! Katte og høns har jeg også, men jeg har aldrig haft en brevdue 🙂
   Jeg blev glad for at høre fra dig!
   Knus fra Nana

 23. Hej Nanna jeg ligger heller ikke så ofte kommentarer, men læser som regel alle dine indlæg. Jeg er 56år uddannet apoteksassistent og sygehjælper. arbejder desværre ikke mere. Men nyder min have og naturen. Som jeg er så heldig at have tæt på hvor jeg bor i Århus. Jeg nyder at følge med i din indretningen, blomster og din søde hund. Og jeg kan rigtig godt lide din måde at skrive på. Du virker og ser rigtig sød ud.

  1. Hej Dorthe.
   Man behøver slet ikke at lægge en kommentar. Du er så velkommen til bare at læse med! Men når det er sagt, er jeg super glad for denne kommentar, hvor jeg får lov til at høre lidt om dig. Jeg kan forstå at vi har glæden ved haven og naturen til fælles 🙂
   Tak for dine pæne ord om min måde at skrive på!
   Kh Nana

 24. Kære Nana.
  Jeg nyder også din blog med fine billeder af blomster, hunde, natur og sidst men ikke mindst indretning. Alt altid tilsat fin tekst.
  Jeg har boet i et rækkehus i Århus området i 4 år, kom fra Aalborg. Blev 68 år i søndags. Elsker alt hvad der har med indretning og have at gøre. Har rigtig mange krukker på terrassen, mange af dem med stauder i.
  Jeg skrev en mail til dig for omkring 3 år siden og spurgte til din erfaring med at have kat, hvor du straks gav mig et rigtig godt svar. Jeg har dog ikke anskaffet mig en kat, men overvejer det stadig af og til. Måske fandt du ud af, at hende der skrev mailen og hende der af og til lægger en kommentar på din blog er den samme person, nemlig mig?!?
  Kh Lis

  1. Kære Lis.
   Tak for dine fine ord om min blog! Og tak fordi du fortæller om dig selv 🙂
   Det er rigtigt, nu kan jeg godt huske ,at vi mailede om katte. Vi har for tiden en enkelt kat, og jeg kunne egentlig godt tænke mig en mere, men der må gerne være lidt mere tid og overskud, end vi har lige nu. Du må fortælle det hvis du får en kat en dag 🙂 Jeg vidste ikke at du bor ved Århus. Det er en skøn by!
   Tak for din kommentar! – Og for alle dine andre kommentarer 🙂
   Kh Nana

 25. Hej Nana.
  Jeg er en af dem, der læser med. Jeg kan virkelig godt lide din blog, og at du både skiver om hverdags oplevelser og om mere dybe emner. Tak for det. Jeg er 55 år, bor i Ringe på Fyn, er pædagog på en skole, mor til en voksen søn, har den sødeste svigerdatter og to (snart tre) skønne børnebørn. Jeg har en hund, er interesseret i boligindretning og have, læser mange bøger, går mange lange ture, og kan i det hele taget godt lide at være i naturen og følge årets gang. Det er meget inspirerende, at følge det du skriver.
  Mange hilsner Tina.

  1. Hej Tina.
   Tusind tak for din kommentar! Det glæder mig at høre fra dig 🙂 Det lyder som om vi har rigtigt mange interesser til fælles. Jeg føler en stor ydmyghed, når du skriver, at du kan blive inspireret af det, jeg skriver. Tak for det!
   God weekend!
   Kh Nana

 26. Hmm – nu har jeg lige skimmet kommentarfeltet, og jeg er vist ikke lige målgruppen 🙂
  Nå, men jeg hedder altså Cecilie og er 25 år. Jeg bor i lejlighed, har ingen børn (men dejlige dyr og en kæreste) og læser til daglig en kandidat på Københavns Universitet.
  Jeg har fulgt med helt tilbage fra drømmegaven og ledte længe efter din blog, da den pludselig forsvandt!
  Jeg kommenterer egentlig ikke så meget, men kigger i ny og næ ind. Mere er tiden ikke til, men jeg nyder dine indlæg – de minder mig om en tilværelse jeg så gerne selv vil leve en dag, da jeg bestemt ikke er bymenneske. Så bliv endelig ved!

  1. Hej Cecilie.
   Ih, hvor er jeg glad for at du lader høre fra dig, og for at du læser med herinde. Ja, jeg føler mig faktisk lidt beæret over at en 25-årig vil læse det, jeg skriver 🙂
   Jeg boede selv i København i nogle år, mens jeg læste (på KUA), og byen kan nogle andre ting, end landet. Mine egne børn bor også derinde. Jeg flyttede faktisk ud af byen og i rækkehus i Kokkedal som 25-årig, da jeg ventede mit første barn.
   Nå, men nu skal dette jo ikke handle om mig. Tusind tak for din kommentar! Jeg er glad for at vide, at du er der! Og jeg håber, at du med tiden får skabt dit eget landliv 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.