Hvad hjertet er fuldt af …

hvad hjertet er fuldt af

Jeg ved det: Jeg skriver en masse om mine blomster for tiden, men hvad hjertet er fuldt af … Og mit hjerte er fuldt af blomster. Da vi købte gården, var det fordi den ligger helt vidunderligt, og fordi vi kunne se en masse muligheder i hovedhuset. Det var ikke for havens skyld, for her var næsten ingen have. Og meget få blomster.

collie

Jeg havde ikke troet at jeg allerede i år kunne gå i haven og hente favnfuld efter favnfuld af vidunderlige sommerblomster. Men det kan jeg. Og det er så fascinerende at man kan putte nogle bittesmå frø i jorden og få måneder efter have sådan en rigdom. Jeg kan ikke blive færdig med at glædes over mit blomsterhav. Jeg er så glad for det at jeg har sået igen i dag. Honningurt på friland og digitalis i drivhuset.

hvad hjertet er fuldt af

Og snart begynder zinnia, løvemund og georginer at blomstre. Jamen, altså, sikke da en overflod af skønhed!

6 meninger om “Hvad hjertet er fuldt af …”

 1. Giver dig ret Nana. Det er fantastisk at det er muligt.
  Kan slet ikke vente til jeg kan hente forskellige cosmos, frøkenhat, jomfru i det grønne osv ind.
  Det er en sand rigdom for hjertet.

  Klem
  Charlotte

  1. Ja, det kan vi godt blive enige om 🙂 Og det varer ikke længe før cosmos, frøkenhat og jomfru i det grønne er klar – og georginerne blomstrer også snart …
   God søndag til dig!
   Knus fra Nana

 2. Det var det samme min afdøde mand sagde, hver sommer igennem 43 år,når han så udover vores køkkenhave. Jeg nyder at følge din blog med de flotte billeder!

  1. Jamen, det ER da også utroligt hvad der på ganske kort tid kommer ud af sådan et frø. Og det er mindst ligeså utroligt at man kan lave sin egen mad som at man kan producere blomster 🙂
   Tak fordi du vil følge min blog – og tak for din søde kommentar!

 3. Hvor er det skønt, at det i den grad lykkes med dit blomsterprojekt! Jeg nyder alle dine indlæg om blomsterne og blomstermarken – send gerne flere!

 4. Kjære Nana.
  Dine herlige innlegg som alltid gir meg en glede og inspirasjon!
  Takk for alle hyggelige ord og hilsner hos meg.
  Jeg kommer innom deg her på bloggen av og til, så vi hørs :9
  Goood sommer:)

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.