Hundehale

hundehale

Overskriften refererer ikke til sådan en hale der sidder på en hund, men til den hale af hunde jeg altid har efter mig. Vores tre hunde følger mig hvor jeg står og går.

I går fortalte jeg hvordan hundene hjalp med at få de sidste kartofler op. Her ser Olga og Asta op fra kartoffelrækkerne:

collie og westie

Bella deltog ikke på samme måde i arbejdet, men indtog en position som supervisor med stor autoritet og skarpt overblik.

westie

Asta gik så vidt i sin iver efter at gøre det samme som mig at hun drak den kop kaffe jeg havde sat fra mig …

westie drikker kaffe

Herunder ser du tre stakkels hunde der er blevet efterladt på den forkerte side af lågen. Jeg skulle hente æg i hønsehuset og ville ikke have hundene med.

collie og westier

Grunden til at jeg helst ikke blander hunde og æg er at jeg ikke kan lære at jeg ikke må lægge æggene på jorden med det resultat at et eller flere æg en del gange er endt i en hundemave.

img_5743

Vi slutter lige med endnu et billede af den graveglade og -dygtige Asta:

img_6396

Vel kan det indimellem være en smule trættende at have tre hunde om benene, men i bund og grund er de altså godt selskab. Jeg er glad for min hundehale.

Gem

Gem

Gem

16 meninger om “Hundehale”

    1. Uh, jo, hvis de ser deres snit til det, napper de æggene, bider hul og suger alt det gode ud – inden de også æder skallen 🙂 Begge katte er skam flyttet med, og den ene er faktisk også ofte med i haven, men ikke lige i går da jeg tog billederne. Den anden, hunkatten, var for nylig væk en hel uge, og vi troede vi havde mistet hende, men så kom hun hjem. Meget kælen og meget sulten …

  1. Livet ville være meget tomt uden kræene. Hundens evige logren og glæde, kattens ophøjede ro – og dem begge to, når de styrter rundt og leger vildt. Der er dem, der siger, man bliver bundet af dyr. Vel gør man så. Men som Janis Joplin så rigtigt sang: Freedom’s just another word for nothing left to lose 🙂
    Kh, Karen

  2. Kære Nana.
    Hvor er de dejlige, de små hjælpere. Asta har et pragtfuldt udtryk i ansigtet. Virkelig skønt.
    Kærlig hilsen Eliane

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.