Hunde og opvaskemaskiner

Hos os har vi en regel om at hunde ikke må slikke på det snavsede service i opvaskemaskinen. Indtil vi fik Asta, var det en regel som hundene overholdt. Nu er det bare sådan at Asta ikke overholder regler. Heller ikke den nye regel vi har måttet indføre om at hunde ikke må gå ind i opvaskemaskinen …

hunde og opvaskemaskiner

Nu er der kun en uge til westierne skal trimmes. Heldigvis. Aldrig har de været så langhårede. Jeg glæder mig! (En nytrimmet westie i opvaskemaskinen er vel trods alt også bedre, end en snavset og langhåret westie i opvaskemaskinen).

P.S.: Hvis du vil følge Mit landlivBloglovin’ kan du gøre det lige her.

18 meninger om “Hunde og opvaskemaskiner”

  1. Uh, ja, jeg dobbelttjekker altid vaskemaskine og tørretumbler for katte! Risikoen for at overse Asta og starte opvaskemaskinen med hende inden i er heldigvis forsvindende lille 😉

  1. Rules are for fools …
   Nu du siger det, kan jeg godt huske at du før har brugt ordet “forskylleprogram” om Christie 🙂 og jeg kan også godt huske at min Springer Spaniel, som var min første hund, var helt ligeså madglad som westierne. Ak-ja, de hunde …
   Kh Nana

 1. Ja man forbavses over deres næser , de kan lugte 1 mikrogram mad på 10 kms afstand. Hende Asta finder da bare løsninger ☺️

  1. Ja, intens madglæde kombineret med en lille, kompakt figur lægger simpelt hen op til at man tilbringer en del af sin tid i opvaskemaskinen 😉
   Tak, Charlotte og i lige måde til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.