Helt flad

helt flad

I søndags holdt vi loppemarked. Det var i overkanten for mig. Jeg var allerede træt i dagene op til søndag, og søndag aften var jeg helt flad. Meget træt og svimmel. Selv om jeg ikke var alene om loppemarkedet (for min datter lavede rigtigt meget), var det mere, end jeg kunne magte.

Hvis jeg rigtigt tænker over, hvor lidt jeg kan, bliver jeg både ked af det og irriteret. Men det kan man ikke bruge til noget i længden, så til hverdag tænker jeg ikke så meget over det. Og når jeg bare lever helt stille går det jo godt.

georginer

Bortset fra den efterfølgende træthed, var loppemarkedet en succes. En del søde bloglæsere kom forbi, og det var sådan en fornøjelse at hilse på jer! Jeg fik endda snakket både have og hunde med Lisbeth, som var en af dem, der dukkede op.

Da vi åbnede kl. 11 var der en ret lang kø uden for hegnet. Det var sjovt at opleve. Alle var søde og glade, og alle fik noget med hjem. Efter en times tid tyndede det ud i kunderne, men der kom nogle hele dagen, og vi fik solgt omkring en tredjedel af vores ting.

helt flad

De usolgte ting står og venter på, at jeg kommer så meget til kræfter, at jeg kan sælge det sælgelige på Facebook og i Den blå avis og forære resten væk. For nu skal det altså ikke bo her på Ravnegård længere.

Tak til jer, der kom forbi! Det var en hyggelig dag, og jeg er glad for, at vi holdt loppemarked, selv om jeg var helt flad bagefter.

helt flad

Reklamelinks:
Gammel zinkbalje
Pæne vandkander

8 meninger om “Helt flad”

 1. Fint loppemarked, dejligt vejr, skønne ting og jeg fik et par gode skåle med hjem. Godt jeg kom, og tak til jer. Jeg ville også have været flad efter sådan en dag.
  Hilsen, Marianne

 2. Jeg har savnet dig, men tænkte nok, at du lige skulle oven på efter søndagens loppemarked! Hvor skønt, at I havde succes og fik solgt noget. Der var altså også rigtig mange lækre ting, så vidt jeg kunne se. Men det er et stort arbejde, for du har garanteret også gjort en del ud af præsentationen af varerne, og tingene skal jo findes frem og prismærkes. Og så venter endnu mere arbejde med at rydde op. God arbejdslys – men pas på dig selv!

  1. Tænk, at du har opdaget, at jeg har været underdrejet. Det varmer!
   I dag har jeg faktisk solgt en taske og et sofabord på efterbestilling, så vi kan åbenbart blive ved med at have glæde af vores loppemarked. Det er ikke så dårligt. Det ender måske med, at der slet ikke er noget at rydde op 🙂

 3. Sikke en god idé at holde loppemarked, men det var synd, at det var for meget for dig, Nana. Jeg tror slet ikke, at jeg ville turde give mig i kast med et loppemarked. Når vi skal af med noget, slipper vi nemmest om ved det og bruger Røde Kors – både til møbler, tøj og ting. Men vi har heller ikke så meget og bor på kun 80 kvadratmeter,

  1. Jeg tænker også at resten ryger afsted til Røde Kors. – Men det var hyggeligt at holde loppemarked 🙂
   En af grundene til, at vi altid har for mange ting, er, tror jeg, at vi bor med meget plads, så kan tingene ligesom gemme sig … (en anden grund er nok, at jeg kommer til at købe ting, som jeg i virkeligheden ikke har brug for …)

 4. Jeg tænkte nok, det var derfor, der var stille hos dig 🙂 Selvfølgelig blev du træt, for sådan er din sygdom jo altså indrettet. Godt, at du ikke holder op med at sætte projekter i søen af den grund. Det er noget med at tage det sure med det søde… Dejligt, I fik solgt en masse. Det er jo mere bøvlet med den blå avis og facebook og så videre. Meget bedre, at folk bare kommer og køber.

  Kh, Karen

  1. Ja, jeg tager gerne et par trætte dage indimellem til gengæld for at opleve lidt andet end baghaven og sofaen 🙂 Det er sundt for både sjæl og legeme!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.