Helsingør

helsingør

Jeg er i en svimmeltræt periode, og jeg har siddet en del i sofa, men da hundene skulle luftes i dag, var jeg med. Det blev ikke til en af de sædvanlige strand- eller skovture, men i stedet var vi et smut i Helsingør. Her gik vi tur i gaderne, og vi havde alle glæde af nogle lidt andre indtryk, end vi får til hverdag.

helsingør

Helsingør er en meget charmerende by med mange, mange velbevarede gamle huse. Her er meget pænt at kikke på. Og det var hvad det blev til i dag. Vi købte ingenting, vi spiste ingenting, vi gik bare igennem byen og nød alt det pæne.

Jeg holdt ikke så længe, men det var godt at komme lidt ud i luften.

helsingør.akseltorv

Vi kørte ad Strandvejen hjem og stoppede i Hornbæk havn. Mens Søren hentede aftensmad i fiskehuset, lod jeg hundene løbe en enkelt rundtur på stranden. Jeg kan ikke blive færdig med at glæde mig over at bo så tæt på havet.

hornbæk strand

Nu er alle trætte og tilfredse.

4 meninger om “Helsingør”

  1. Helsingør er en hyggeligt by. Havde en gang en veninde, der boede i Espergærde; vi tog af og til en tur ind til Helsingør og gik rundt.
    God bedring.

    1. Ja, Helsingør er nemlig hyggelig. Jeg plejede også at komme her før i tiden da min ældste søn gik i børnehave i Snekkersten. Espergærde er i øvrigt også et dejligt sted 🙂

  2. En skøn tur og flotte billeder. Dejligt når man selv kan råde over sin tid og gøre det, som man har kræfter til. God søndag til jer. Kh. Ulla.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.