Grønt og kønt

grønt

Jeg har lige været en tur ude på vores grund, og jeg tog lidt forskelligt grønt med ind. Buksbom, gran, kirsebærlaurbær, vedbend. Det er sjovt, for jeg går rundt og tænker og siger, at vi ingen beplantning har på grunden, men når jeg så går derud, finder jeg jo faktisk en del. Så noget er der altså.

grønt

Jeg har lagt kvistene på et stort fad og fordelt små lysestager med juletræslys i det grønne og på fadets kant.

lysfad

Det er enkelt, det er grønt, og det er ganske kønt, synes jeg. Og så tog det fire minutter at arrangere. Det er et stort plus for en utålmodig sjæl som mig.

grønt

Og i dag, på Luciadagen, er det da passende at tænde de fine kertelys. Så det har jeg gjort.

julelys

Sidste år havde jeg også et lysfad i december. Da så det noget anderledes ud. Lidt mere eventyrligt og julet, måske. Men for hvert år trapper jeg mere og mere ud af den gammeldags julepynt for at bevæge mig over i noget, der er mere enkelt. I år er det især noget med lys og noget med grønt. Det trives jeg godt med.

2 meninger om “Grønt og kønt”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.