Grønt er godt

grønt er godt

Grønt er godt. Også her ved juletide. Forleden satte jeg et grantræ på badeværelset. Det er godt nok et meget lille grantræ, men det tilfører en gedigen julestemning.

I går placerede jeg en buket fyrregrene på trappen. Vasen med grene er en udfordring for collien Olga, der i forvejen får et mindre nervøst sammenbrud, hver gang hun går op eller ned ad trappen. Men vi hjælper hende forbi det farlige vase, og så går det alligvel altsammen.

trappepynt

Min juletrappepynt toppede for nogle år siden, da jeg hængte en granguirlande på trappegelænderet ned på Vadekærgård. Siden har pynten været mere ydmyg. Sidste år så den sådan ud. Og i år begrænser trappepynten sig altså til vasen med fyr.

grønt er godt

I dag har jeg hængt grankranse forskellige steder i huset. Det er de billigste købekranse, man kan få, for man må gerne springe over hvor gærdet er lavest. Båndene er genbrug. De har efterhånden ligget i julekassen i en del år, og jeg er stadig vældig glad for dem.

grankrans

Da jeg gik og hængte grankranse op tidligere på dagen, kom jeg til at tænke på sidste år på denne tid, hvor køkkenet var ved at blive renoveret, og hvor alt bare rodede og støvede. Ih, hvor er det skønt, at vi nu har orden i tingene igen. At køkkenet fungerer, og at der er nogenlunde rent allevegne.

grankrans

Lidt orden i omgivelserne er godt, grønt er godt. Mit liv er i det hele taget fyldt med gode ting.

Og noget helt andet [som indeholder reklame]: Kan du huske, at jeg for nylig fortalte, at jeg har lavet en lille reklamevideo? Nu bliver den faktisk vist på Facebook. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med den sag, men nu lægger jeg altså lige et link: Du kan se den her hvis du orker – og hvis du har en Facebookkonto.

2 meninger om “Grønt er godt”

 1. Howdy, Moviestar 🙂 Det er nogle flotte støvler – og hvis du ikke har ondt i fødderne, er det også nogle søde og rare støvler. Jeg er helt enig med dig i, at man godt må springe over, hvor gærdet er lavest, når det giver mening – og det gør det med sådan en helt enkel krans. Det gør det efter min mening også med rødbeder, men det er en helt anden sag. Om to timer har jeg juleferie – bortset fra julefrokostdagen i morgen – og det er godt nok dejligt. Jeg er helt pjattet af glæde, for det bliver så godt at holde lidt tid hjemme.
  Kh, Karen

  1. He-he, ja, lidt filmstjerne er man vel 🙂 Det er virkelig nogle gode støvler! Jeg ville bare ønske, at de også lavede gummistøvler med de indbyggede indlæg!
   Jeg synes bestemt, det er i orden at springe over det helt lave rødbedegærde 🙂
   Rigtig god juleferie, Karen!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.