Gratis vase og fantastiske buketter

vase


Indlægget indeholder reklame

Jeg må lige dele dette med dig: Jeg har været så umanerlig heldig
at bloomon har sagt ja til at indgå et samarbejde med mig. Det betyder at du, fordi du læser min blog, får en gratis vase med din første buket hvis du bestiller et abonnement hos bloomon. Når du bestiller, skal du bare bruge promotionkoden MITLANDLIV. Vasen koster ellers mellem 159 og 199 kr.

bloomon-prof-3vase

Jeg skrev for 10 dage siden et indlæg om mit nye blomsterabonnement hos Bloomon. Jeg elsker det simpelt hen! Jeg har modtaget 2 buketter; de har begge været hele kunstværker, og så holder de fantastisk godt. Det hænger sammen med at Bloomon henter blomsterne direkte hos producenten, samler buketten og straks leverer den til mig – eller dig.

bloomon-prof-2-vase

Man kan forære abonnementet til en anden eller til sig selv. Man kan altid lave om på sit abonnement, sætte det på pause eller sige det op (selv om jeg tror jeg vil have svært ved det sidste …) Jeg er selv så begejstret at jeg som sagt måtte skynde mig at dele promotionkoden med dig. Jeg håber du får glæde af den!

bloomon-prof-1

Om ikke så længe vender jeg tilbage med flere billeder af og fortællinger om de skønne buketter. Næste gang bliver det med mine egne billeder herhjemmefra. Denne gang er billederne ikke mine egne (de stammer fra Bloomon), men ordene – og anbefalingen – kommer lige fra mit hjerte. Du kan bestille et abonnement her. Og promotionkoden du skal bruge er MITLANDLIV.

GemGemGem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

8 meninger om “Gratis vase og fantastiske buketter”

 1. Sikke da et fantastisk tilbud Nana og hvor er det dejligt at få friske blomster direkte hjem til trappestenen.
  Det skal bestemt overvejes.

  Fantastisk dag til dig
  Knus
  Charlotte

  1. Jeg er bare så glad for mine blomster, i hvert fald. Jeg tænkte over det længe inden jeg slog til, men jeg har ikke fortrudt det 🙂
   Jeg ønsker dig en dejlig tirsdag!
   Knus fra Nana

  1. De er helt specielle på den allerbedste måde. De er utraditionelle, man ser den enkelte blomst på en helt ny måde, og så har de en sjov detalje: Efter nogle dage, viser der sig nye blomster som har gemt sig i form af små knopper. Pludselig, på fjerdedagen, sprang en iris fx ud i denne uges buket. Der gemmer sig simpelt hen en masse oplevelser i sådan en buket 🙂
   God tirsdag til dig, Randi!

 2. Hej Nana
  Ja det ser fint ud, dejligt med friske buketter, men det er der ikke råd til, når man er pensionist.
  Kh Lisbeth

  1. Jeg nyder de buketter intenst, det må jeg sige. Jeg sætter nok mit abonnement på pause til sommer når jeg kan hente buketter i haven, men lige nu, i den mørke tid, er det fantastisk med friske blomster på dørtrinnet 🙂
   Jeg synes slet ikke det er dyrt hvis man sammenligner med hvad friske blomster ellers koster, og man kan jo nøjes med en lille buket en gang om måneden, men selvfølgelig kan man have en økonomi hvor man må skære den slags luksus væk. Det kender jeg godt 🙂
   God dag til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

 3. De er så fine de blomster, og jeg kan levende forestille mig lykke følelsen ved at modtage sådan en skøn buket her om vinteren. jeg har længe overvejet og har også været inde og kigge flere gange, men jeg er faktisk lidt i tvivl om prisen, måske er det bare mig der ikke er så opmærksom. For mig ser det ud til at en medium buket koster 279 uanset om du bestiller en i hver uge eller en i måneden, eller bare en enkelt buket, så kan jeg bare ikke lige se abonnement fordelene.

  1. Hej Jeanett.
   Det er rigtigt at prisen er den samme hvad enten man køber én eller flere buketter, men der er den fordel ved abonnementet, synes jeg i hvert fald, at man bare får en buket ind ad døren, uden at man skal tænke over det og bestille den. Det er som at få en gave hver gang 🙂 Og så er der fordelen ved abonnementet at du får en gratis vase med – hvis du husker at bruge promotionkoden Mitlandliv 😉
   Du skulle i øvrigt bare se denne uges buket: Den er helt fortryllende! Jeg skal nok vise billeder én af dagene.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.