Gratis vase fra bloomon. Koden virker nu.

gratis vase fra bloomon
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg
Gammel kode

Bloomon har netop gjort mig opmærksom på, at de har modtaget klager over, at den promotionkode, jeg tilbød, ikke virkede. Den er nemlig blevet udskiftet med en ny. Det information havde jeg bare overset, så jeg kørte videre med den gamle kode.

Ny kode til gratis vase fra bloomon
gratis vase fra bloomon

Nu har jeg styr på det. Den rigtige kode er MITLANDLIV. Når du bestiller et bloomonabonnemnet og bruger koden, får du en gratis, virkelig smuk glasvase med din første buket. Det er en generøs gave, synes jeg, og den er bestemt værd at tage med.

gratis vase fra bloomon
Undskyld!

Jeg beklager virkelig, at jeg først nu har udskiftet koden! Jeg kan forstå at bloomon – med sædvanlig sans for kundepleje – har reageret på henvendelser ved at sende en vase afsted, selv om koden var forældet. Men hvis du blot har opgivet, da koden ikke virkede, er du jo gået glip af din vase. Undskyld!

Koden er MITLANDLIV

Koden virker nu. Du kan igen få en gratis vase fra bloomon. Og koden er: MITLANDLIV.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.