Gråvejr

Det regner og regner i disse dage, og jeg synes det er svært at være i mørket. Mine seneste tre indlæg handler faktisk alle om hvordan jeg prøver at komme overens med gråvejret. For mig gælder det om at komme ud i det. I det kunstige lys i København eller det naturlige lys langs stranden. Når jeg har været ude og har suget noget lys til mig, bliver det lidt lettere.

vadekaergard-hoveddoer

I dag har jeg været i haven i en god time i silende regnvejr. Jeg tog alle hundene med, men efter kort tid var der to der var forsvundet ind ad kattelemmen. Så var der kun Olga og mig tilbage, og jeg er ret sikker på at Olga også havde taget kattelemmen hvis hun kunne. Se bare hvor hun lider i regnvejret …:

collie i regnvejr

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der har det svært med den mørke årstid, men jeg kender også mange der elsker efteråret og vinteren. Jeg kunne godt tænke mig at nære bare lidt mere kærlighed til mørket. Og jeg arbejder på det.

graavejr

Rigtig god (regnvejrs)weekend til dig!

Gem

Gem

Gem

Gem

8 meninger om “Gråvejr”

 1. Du er bestemt ikke den eneste der synes mørket og gråvejret er rigtig træls. Jeg har det også bedst med at komme ud hver dag. God weekend til dig og hundene…håber Olga er blevet tør igen, hun ser ikke just begejstret ud.

 2. Jeg er heller ikke meget for den mørke tid. Det går helt galt efter jul, medmindre der kommer sne, frost og solskinsdage. Jeg har det også bedst med at komme ud hver dag, og så ellers have blomster og stearinlys indendøre. Terrier hader bare at blive våde – Olga ser nu heller ikke for begejstret ud 🙂 Smuk opstilling af blomster og græskar på trappen!

  1. Ja, vinteren er simpelt hen for lang og mørk, men jeg ved ikke hvor vi kan klage henne …!?!
   Hi-hi, nej, Olga er heller ikke meget for at blive våd. Hun elsker kulde og blæst, men hun sætter grænsen ved regn.
   Tak! Jeg er også glad for mine græskar 🙂

 3. Ja, vinteren er for mørk og lang til at jeg kan like den. Her har vi også enda lengre vinter enn hos dere i Dk,så det gjerlder bare å holde ut frem til jul. Da synes jeg det blir bedre med en gang solen har snudd 🙂

  God weekend!

  1. Jeg har det som du, Marit: Jeg synes også at det hjælper når dagene bliver længere igen. Allerede i januar kan jeg mærke lyset og håbet 🙂 Og i morgen vil jeg lægge blomsterløg og tænke på at jeg skal se dem blomstre i april …

 4. Jeg er heller ikke særlig vild med den mørke tid. Det hjælper når vi nærmer os jul og folk har sat lyskæder i hække, på stakitter og i træer. Kommer der så også lidt sne, lyser det rigtig dejligt op.

  Sjovt at se hvordan Olga ser ud. Sådan ser Max også ud hvis jeg tager ham med på luftetur i regnen. Hvis han kunne snakke, ville han nok sige at han syntes det var strengt at jeg fik det til at regne 😉

  1. Ja, lyskæder hjælper lidt på det hele; det er rigtigt. Jeg hængte en op i mit indendørs oliventræ i går 🙂 Sjovt at Max også får det lidende udtryk i regnvejr. Sådan nogle rigtige hyrdehunde skal vist også være ude i regnvejr 😉

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.