Gråt i gråt

gråt

De seneste måneder har vejret været meget gråt. Sådan har jeg i hvert fald oplevet det. Jeg er helt klart større fan af sol og flere farver, end af gråvejr, men når det nu er og bliver gråt, gælder det om at finde det fine i det grå.

gråt

Og her kommer stranden ind i billedet. For her er gråt på den gode måde.

gråt

Sandet er gråt, stenene er grå, himlen er grå, de tørre græsser, der vokser i klitterne er grå. Rågerne, der lever i strandkanten, er grå, og det samme er de nøgne træstammer, der står i plantagen, der ender der, hvor stranden begynder.

gråvejr

Det fascinerende er, at alt det grå ligger badet i et særligt lys. Selv på sådan en gråvejrsdag, hvor man har fornemmelsen af, at solen aldrig stod op, er der lys ved stranden. Havets lys. I lyset får man øje på de uendeligt mange nuancer af grå, og så bliver gråt slet og ret smukt.

strand

Så på gråvejrsdagene husker jeg at gå på stranden. Og jeg behøver aldrig at gå alene. Både mand og hunde stiller altid – og med glæde – op til en strandtur.

hunde på stranden

Jeg er så glad for at bo tæt på stranden og havet. Faktisk er havet noget af det, jeg sætter allermest pris på ved Danmark. Ligemeget hvor vi er, er vi aldrig for alvor langt fra havet.

2 meninger om “Gråt i gråt”

  1. Hei!
    Dette er ikke grått. Dette er vakre former. Solskinn kan fort bli flatt på bilder.
    Ps. Det er veldig deilig å slippe å utfylle opplysninger. Anne

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.