Godt nytår, 2020

godt nytår

Godt nytår, kære du, som læser med her!

Jeg elsker begyndelser, og jeg glæder mig til at træde ind i januar 2020. Jeg kan lide fornemmelsen af, at der ligger et ubrugt år og venter, og jeg holder meget af januar. I januar kan man plukke mirabel- og forsythiagrene til drivning. I januar kan man ofte finde de første erantis, der står med bøjet nakke, klar til at rette sig op og folde sig ud. I januar vender lyset tilbage. I slutningen af måneden er det tydeligt, at lyset er taget til. Ja, jeg vil påstå, at jeg allerede i løbet af årets første uge kan mærke, at dagene længes.

Nytårsaften skal Søren og jeg tilbringe sammen med hinanden, katten Rosa samt hundene Bella, Olga og Asta. Det skal nok blive en hyggelig aften, skønt Olga ikke sætter ret stor pris på fyrværkeri. Vi vil holde os inde, spise fisketapas fra vores lokale fiskebutik og glæde os over, at vi for anden gang hilser et nyt år velkomment fra stuen på Ravnegård. Omkring midnat vil vi drikke et glas cava og spise et stykke kransekage. Vi vil nok tale om sorger og glæder, bekymringer og lettelser i året, der gik. Måske vil vi også lægge lidt planer for 2020.

godt nytår

Billederne på denne side er af blomster, som jeg købte i går. Da julepynten forsvandt, blev her nemlig lidt tomt. De nyindkøbte tulipaner, narcisser, perlehyacinter og krokus er fulde af forårsløfter. De varsler lys og ny begyndelse. De passer så fint til lejligheden.

godt nytår

Tak fordi du læste med i dag. Jeg håber, at du vil kikke forbi Mit landliv mange gange i løbet af 2020. Du skal være så velkommen.

Jeg ønsker dig en fin nytårsaften og et lykkeligt nytår!

26 meninger om “Godt nytår, 2020”

 1. Rigtig godt og lykkefyldt nyt år…
  Tak for mange fine billeder i årets løb fra dit liv.
  På glædeligt gensyn i 2020 ✨✨✨❤️

  1. Tak, Lisbeth!
   Vores gamle westie gøede også ad fyrværkeri. Hun var virkelig vred på det! Det er synd, når hundene er bange, men Olga er heldigvis blevet bedre til at klare det, end hun var som ung.
   Kh Nana

 2. Herfra skal også lyde et godt nytår til dig og Søren. Jeg glæder mig til forsat at følge din blog med tanker om stort og småt. Her bliver det også en stille aften, hvor vi får besøg af min gamle mor på snart 95 og min bror til lidt god mad og hygge. Kh Birgit M.

 3. Rigtig godt nytår til dig og Søren! Dejligt at læse dine tanker om det nye år. Jeg håber, I får en hyggelig aften – jeg satser på et brag af en nytårsfest 😉

 4. Godt Nytår til dig Nana. Vi er hjemme i år, vores datter fra Helsingør og de små bliver og fejre nytår. Tak for de mange fine ting du skriver om. Knus Inger.

  1. Tak skal du have, Inger! – Også tak for dine søde ord om min blog! Jeg er så glad for, at du vil læse med herinde. Jeres nytårsaften lyder helt perfekt 🙂
   Knus fra Nana

 5. Rigtig godt nytår, Nana – mange tak for de skønne indlæg i 2019 og for din altid positive tilgang til livet.
  Jeg ønsker jer en dejlig og rolig nytårsaften og lykke i 2020.
  knus Ulla

 6. Et rigtigt godt og lykkebringende nytår til dig og din mand. Elsker at følge din blok, se hvordan du/I indretter jer. Glæder mig altid , når I er ved skov eller strand. Rigtig dejlig nytårsaften.

 7. Kære Nana. Imens de andre hygge sig med 90 års fødselsdagen på tv, sidder jeg i havestuen og rydde op i foto og kigge på bloggen. Derfor får du denne nytårs hilsen med ønsket om et positivt nytår for dig og din familie. Tak for dine skønne blogindlæg i året løb og smukke billeder. knus fra Leila

 8. Kære Nana

  Jeg bliver mere og mere glad for januar måned, jo ældre jeg bliver. De sidste mange år har jeg foretrukket en stille og rolig nytårsaften i mit og kattenes selskab. I 2014 kom Carsten til – og han har det heldigvis på samme måde. Bare vi får noget rigtig lækker mad, så er vi glade og tilfredse.

  Fyrværkeri nøjes vi med at betragte. Jeg har ikke brugt penge på raketter osv. de sidste 15 år, tror jeg. Vil hellere bruge pengene på haven; den glæde varer noget længere 🙂

  Godt nytår til dig og dine 🙂

  1. Kære Esther.
   Tak skal du have! Jeg kan høre, at vi har samme indstilling til nytårsaften 🙂 og til nytårsraketter. – Nå-ja, og til at bruge penge på haven 🙂 I 2020 er planen at vi skal skrabe nogle penge sammen, som straks skal omsættes i planter 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.