24 meninger om “Godt nytår 2018”

 1. Hej Nana.
  Også godt nytår til dig. Held og lykke med både din blog og Instagram, som jeg glæder mig til at følge med i, både dine fine billeder og tekster.
  Hilsen Lis

 2. Godt nytår, Nana.
  Selvfølgelig læser jeg med, jeg kan slet ikke undvære din blog 🙂
  Dejlige indlæg hen over julen og ting at reflektere over – dejligt.
  Ønsker dig et lykkeligt 2018.

 3. Godt nytår. Jeg fandt tilfældigt din blog for et par måneder siden og synes det er dejligt at følge dig og skønt at du skriver om mange forskellige hverdags ting, selvom dit liv har været meget anderledes end mit.Min mand og jeg har et lille landbrug i Vendsyssel, hvor vi indtil 2001 havde 34 malkekøer.Siden vi gik på efterløn har vores store have været vores store interesse. Vi nyder at få masser af besøg fra hele landet sommeren igennem.Vi har mange roser, liljer, stauder,forskellige spændende træer og buske og så vores største lidenskab georginerne. Siden 1996 har vi haft åben have og det er blevet en hel livsstil for os.

  1. Tak, Ulla! Jeg er glad for at du vil følge med herinde hos mig 🙂 Jeres have lyder skøn – lige som sådan en have vi drømmer om! Jeg har også en svaghed for georginer, og jeg er ret stolt af mit georginebed som er noget af det eneste her i vores have der er ligesom jeg drømmer om. Hvor ligger jeres have? Måske kan vi komme på havebesøg til sommer 🙂

   1. Vores have hedder Milbakhaven og der er godt 20 km. til Brønderslev og Sæby og ca. 30 til Frederikshavn og Hjørring, så vi er midt i den Jyske Ås med fantastiske højde forskelle, som vi udnytter i haven, desuden har vi Pajhede skov som nabo. Du kan finde haven ved at google Milbakhaven, vi har også en gammel hjemmeside med samme navn og er på facebook, som er der folk følger os mest. Det ville da være hyggeligt, hvis I kom forbi til sommer. Vi er også i Haveselskabet, som vi får mange besøg fra både enkelt personer og kredse. Får forøvrigt besøg af Roskilde- Køge havekreds i juni.

    1. Nu har jeg givet Milbakhaven på FB et like, så jeg kan følge med. Jeg håber vi får tid og overskud til nogle haveture til sommer, og så er I helt sikkert på ønskelisten 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.