Gode pakker leveret til døren.

gode pakker
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Jeg har altid været svært glad for at købe varer på internettet, og efter vi er flyttet på landet, hvor der er et stykke vej til butikker, er jeg blevet endnu gladere for netshopping. Det er da fantastisk, at jeg den ene dag kan sidde i min sofa og bestille lige, hvad jeg ønsker mig, og den næste dag få det hele leveret til døren.

I dag har jeg modtaget tre gode pakker. Den ene var en tyk kuvert med masser af frø som jeg har købt på Camilla Plums hjemmeside. Jeg synes de har et stort udvalg, langt de fleste frø er økologiske, de er pakket lækkert ind, og i dag var der oven i købet fire poser frø som gave. Den slags er jeg til fals for. Jeg elsker at få gaver.

gode pakker

Posten havde også min ugentlige buket fra Bloomon med. Den kan man godt blive lidt afhængig af. Når man pakker op, breder der sig den dejligste blomsterduft i rummet.

Buketten fra sidste uge holder endnu og står på spisebordet, så jeg måtte finde en anden plads til den nye buket. Den står nu i dagligstuen:

gode pakker

Senere på dagen kom Bring med en pakke fra Essential Foods, som jeg skrev om forleden. Jeg har ikke taget billeder, for det var mørkt da de ankom. Men jeg kan love, at jeg inden længe vender tilbage med et indlæg mere om det gode dyrefoder. Og det bliver ikke bare et almindeligt indlæg, men et der indeholder en lille konkurrence, som du måske har lyst til at deltage i.

P.S.: Hvis du vil prøve et Bloomonabonnemnet, så husk at bruge promotionkoden MITLANDLIV. Den udløser en en gratis vase. Se mere her.
Essentials hundefoder finder du her [reklamelink].Gem

6 meninger om “Gode pakker leveret til døren.”

    1. Ja, de pakker nok mange frø i disse dage hvor vi alle drømmer om forår 🙂 Jeg ventede nu kun 3 dage fra jeg bestilte til jeg havde mine frøposer, men det varer til gengæld nok lidt længere før de kommer i jorden …
      Tak, søde Charlotte og god fredag til dig!

    1. Hej Elisabeth. Velkommen til min blog! Og tak for din kommentar! Jeg har lige været omkring din blog som ser spændende ud, og jeg har sat dig på min Bloglovin’-liste, så jeg kikker snart indenfor igen. Jeg ved ikke så meget om køkkenhave, men jeg er ret hooked på ideen, og jeg kan se at vi gør os nogle af de samme tanker 🙂

    1. Ja, man sparer nemlig en masse tid – og besvær – ved at handle hjemmefra. Så kan man nøjes med selv at gå i butikker når man har tid og lyst 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.