God påske!

påske

Her er vi klar til påske. Min datter er på besøg. Vi har påskepyntet, gjort huset rent og hældt påskeæg i skåle. I morgen, skærtorsdag, får vi besøg af gode venner.

påskelam

Resten af påsken skal vi hygge os alene. Gå ture og måske tage på en enkelt udflugt. Og så skal vi pakke ned i flyttekasser. Vi har fået et helt flyttekassebjerg af firmaet der skal hjælpe os med flytningen.

Og vi skal sælge flere ting. Hver gang vi få solgt en flyttekasse fuld af ting, skal vi have en flyttekasse mindre med. Det er en meget motiverende faktor.

påskeæg

Men først og fremmest skal vi holde påske. Holde fri. Være sammen. Huske hvorfor vi markerer påsken. Rigtig god påske til dig der læser med. Og tak fordi du besøger min blog. Det er jeg glad for.

påskeæg

GemGem

GemGem

GemGem

28 meninger om “God påske!”

  1. Tak, Ulla! Det er da et godt projekt! – Og I skal ikke ærgre jer over at I ikke har tid til at komme i haven, for den er dækket af sne, og så er den bundfrossen 😉 God fornøjelse med malingen!

  1. Tak, Lisbeth! Ja, vejret er totalt pakke-vejr 😉 Jeg prøver at overbevise mig selv om at det er ok at det er helt umuligt at komme i haven, for så slipper vi for at luge og slå græs og den slags, og det ville måske alligevel ikke være så sjovt når vi er på vej væk. (Men mellem os sagt ville jeg gerne luge og slå græs, bare vi kunne få noget FORÅR!)

 1. Det er godt, at i ikke glemmer at hygge. Man kan hurtigt blive optaget af store projekter. Så er det godt med en god planlægning, så der er tid til det hele.
  Rigtig dejlig påske.

  Kærlig hilsen Susanne Josephine

  1. Ja, du har ret: Man kan hurtigt glemme at slappe af og hygge. Man skal altså huske at det hele ikke haster så meget at man glemmer alt det fine 🙂
   Tak, Susanne Josephine!
   Knus

 2. Hej Nana
  Hvor er det dejligt at læse i har plads til at hygge, selvom i snart skal flytte til det nye drømmested:-))))
  Rigtig god påske til jer med.
  Kærlige hilsner og knus Anette

  1. Hej Anette.
   Det er vigtigt – men ikke altid nemt – at huske at give sig tid til bare at være og tid til at nyde 🙂
   Tusind tak!
   Påskeknus til dig fra mig

 3. Rigtig god påske..og må det bare “glide” med pakningen. Det er et kæmpe arbejde. Når det pakkes ned, vurderes det om det skal med. Når det så er kommet frem til ny bolig, skal man igen vurdere, hvor er det praktisk at dette skal stå. Men det er en dejlig proces, man skal bare tage sig tiden og nyde den. Hyggeligt at følge dig og dine hyggelige indlæg. Der er en “lethed” over dig og din skrivning. Ligesom der var ved dine varer i webshoppen. Påsketanker Jytte…

  1. Tak for din søde kommentar, Jytte! Jeg kan godt lide lethed, og jeg er virkelig glad for din kompliment!
   Du har fuldstændig ret i at det faktisk er en rigtigt fin proces at pakke ned og pakke ud – og du har ret i at man skal give sig tid til den. Det er så rart at vi allerede har fået ryddet en del op og ud, og det er rart at have en fornemmelse af at der er god tid til det hele.
   Påskeknus fra Nana

 4. Rigtig god Påske – lidt pynt, er der da kommet frem. Det samme her i vores lille ferielejlighed i det bornholmske – en gul blomst, et gult lys og en lille lilla lysestage, så er der lidt hygge mens snestormen raser udenfor

  1. Ja, det er altså lidt vildt med det vejr! Min mand har lige kørt vores gæster til stationen, men vi skulle grave bilen fri af snemasserne da de skulle over gårdspladsen. Helt juleagtigt 🙂
   Det lyder nu dejligt med ferie på Bornholm – selv i snevejr!

 5. God påske her fra Vendsyssel, hvor solen skinner i eftermiddag, men det er bidende koldt, kun omkring 4 grader. Det ene hold børn og børnebørn er i dag taget videre til deres mormor, vi har så datter, svigersøn og en 5 årig og en 2 ½ årig tilbage til søndag. I morgen til lørdag skal vi være barnepige på de to, så længe forældrene får et weekendophold i Rold skov, det bliver også hyggeligt.

  1. Tak, Ulla!
   Åh, det lyder hyggeligt med besøg af børn og børnebørn. Man bliver så glad når man får besøg af de unge mennesker 🙂

 6. God påske til dig. Dejligt med afslapning inden det går løs med nedpakningen 🙂
  Håber I har fået noget af sneen væk hos jer.
  Herovre i Nordjylland skinner solen og ingen sne overhovedet.
  Mine tørresnore bugner af vasketøj, der snart er tørt af den skønneste luft. Min datter har siddet ude og skrællet kartoflerne til flødekartoflerne som vi skal nyde sammen med lammestegen, uh det bliver lækkert…. En rigtig dejlig udedag… En påskekrammer fra mig til dig. 🙂 Carina

  1. Tak, Carina!
   Ih, hvor lyder der dejligt ovre hos jer. Her skinner solen også, men her er koldt og stadig masser af sne. Vi forsøgte optimistisk at drikke en kop te udenfor, men vi måtte trække ind.
   Fortsat god dag til jer!
   Påskeknus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.