En skøn, solrig søndag

I dag har været en dejlig dag. En søndag fuld af solskin, blomster og gode oplevelser. En tur i haven er helt overvældende  sådan en solrig søndag i maj. Paradisæblehækken vokser og blomstrer, rucolasalaten kan snart plukkes, og i de levende hegn blomstrer syrenerne.

sergantæble

rucola

syrenhegn

Prydløgene er også begyndt at blomstre. De står i et bed vi lavede sidste år. Det ligger langs den gamle grisestald. Jeg har fyldt det med forskellige blomster i hvide, rosa og lilla nuancer. Jeg kalder det cottagebedet, og jeg er ret vild med staldens kampestensmur som baggrund.

prydløg

Stuerne er fulde af buketter med vild kørvel og syren fra haven. Jeg synes det er så fantastisk at jeg bare kan gå ud i min egen have og plukke ligeså mange buketter som jeg orker.

kørvelbuket

nøglehulsvase med syren På bordet i køkkenet står ugens buket fra Bloomon. Den er nu heller ikke dårlig.

I eftermiddags drak min datter og jeg te i Præstø på en café med en meget charmerende gårdhave. Mere om den en anden dag. I dag bliver det kun til et billede af teen.

søndag

Sådan en søndag ligger godt i sindet. Jeg håber din søndag har været ligeså god.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

14 meninger om “En skøn, solrig søndag”

 1. Dejlige billeder, Nana – ja, sikke en skøn årstid vi har. Maj måned er noget af det bedste. Jeg var på loppemarked i det flotte vejr og nød at se, hvordan rapsmarker og frugttræer blomstrer i øjeblikket.

 2. Det lyder som en vidunderlig søndag. Åhh de smukke hvide og velduftende syrener. De andre buketter er også skønne, men syrenerne er jeg så vild med. Jeg er også ved at lave et nyt bed, eller rettere en have i haven. Den skal også hedde cottage garden. Jeg er jo vild med alt der er engelsk. Håber snart at kunne lave et indlæg om det. Men går lige og venter på en Rosenbue :0)
  Ønsker dig en smuk ny uge

  Knus Lone

  1. Jeg glæder mig til at se din cottage garden 🙂 Og en rosenbue lyder bare så godt! Sådan én ønsker jeg mig også.
   Tusind tak, Lone, og jeg ønsker dig det samme!
   Knus fra Nana

 3. Det er sådan nogle dage vi higer efter hele vinteren, og hvor er det dejligt at nu er den årstid.
  Kampestensmuren er så smuk som baggrund for cottageblomsterne. Her er vi begyndt at spise egen salt, en herlig luksus.
  Kan godt forstå at du nyder at plukke alle de buketter du orker.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Ja, tænk at være midt i det vi har længtes efter i månedsvis. Det er bare om at suge til sig! Egen salt lyder spændende. Jeg kan huske du engang lavede noget i TV. Det skal jeg vist prøve at gøre dig efter.
   Vi ses snart, Anette. Jeg glæder mig!
   Kh Nana

 4. Dejlige billeder fra en skøn søndag :-). Både i går og i dag har jeg nydt det skønne vejr ude i haven :-). God uge til dig. Kh Mette

   1. Tak Nana. Det gør jeg. Spørgsmålene er færdige og godkendt af censor. Så nu skulle der blive lidt mere tid til haven igen. Anders – min mand – drager i dag ned til cykelrytternes mekka, Harzen for at cykle, så der er masser af alenetid, som skal tilbringes i haven :-).

 5. Det både ser og høres ut som en vidunderlig dag, og du er heldig som kan plukke vakre buketter i hagen. Det er fryd og terapi å plukke sine egne buketter. Jeg fant mine langs veien da jeg var ute og gikk tur. Deilig med buketter av ville blomster også.

  1. Buketter af vilde blomster er nogle af de allerbedste! De fleste af de blomster jeg plukker i haven er faktisk vilde blomster 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.