Glaskugler i fad

glaskugler

Jeg er stadig glad for vores naturlige julepynt, men nu hvor vi nærmer os jul, har jeg oprustet med nogle glaskugler rundt omkring. På køkkenbordet står et glasfad med julekugler i grøn, lilla og sølv. De får selskab af en lille dadelkrans og nogle limefrugter, så der er stadig lidt natur over det.

glaskugler i fad

På mit skrivebord har jeg sat et fad med pastelfarvede julekugler og ene. Det er ikke blød ene som alle andre skriver om på deres blogs, skulle jeg hilse og sige. Det stikker helt vildt, og må vist være den art der hedder kinesisk ene.

glaskugler med lyskæde

Og så har jeg suppleret med en af de lyskæder jeg fortalte om forleden. Jeg er helt vild med dem!

glaskugler

Det er hyggeligt at gå og julepynte gården. Jeg talte lige med en sød veninde der ringede for at ønske os god jul. Hun og hendes mand har også for nylig købt en gård, og vi blev hurtigt enige om at det er noget helt særligt at gøre klar til jul hjemme på gården.

julekugler

I aften eller i morgen bliver juletræet pyntet. Hvornår pynter du juletræ?

Gem

Gem

Gem

Gem

10 meninger om “Glaskugler i fad”

  1. Ja, de grønne kugler er fine. Jeg købte dem for en del år siden; jeg tror de er fra House Doctor.
   Træpyntningen er noget af det hyggeligtste, synes jeg 🙂 Min datter og jeg plejer at gøre det sammen.
   God uge til dig, Birgitte!
   Knus

 1. God morgen
  Her i huset er det tradition, at juletræet først bliver pyntet over middag juleaftensdag, hele familien kommer hjem, og sønnerne synes, vi skal gøre som vi plejer. Det er hyggeligt, selvom jeg ikke har så flot pynt som de unge har i dag og så fine kugler som du har.
  Kh Lisbeth

  1. Der er vist mange der har faste traditioner i forbindelse med juletræet, og det lyder bestemt hyggeligt at I alle er sammen om pyntningen. Og hvor lyder det bare godt at I får hele familien hjem til jul 🙂
   Kh Nana

  1. Det er som hos Lisbeth der skrev den forrige kommentar 🙂 I min familie har vi altid pyntet træet inden d. 24., men jeg kan godt se at der er noget magisk over at træet først bliver pyntet på DAGEN 🙂

  1. Hej Grethe.
   Glaskuglerne er fra min korte tid som butiksejer. Jeg købte dem i min egen butik 🙂 De er fra Chic Antique som muligvis stadig forhandler dem.
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.