Glædelig jul 2017

glædelig jul

Glædelig jul til dig der læser med her på bloggen! Jeg ønsker dig nogle dage fulde af kærlighed og juleglæde.

Hos os starter julen for alvor når hundene har fået deres julesløjfer på. Det får de i morgen formiddag. Jeg har fundet tre mørkegrønne bånd med guldkanter, så jeg er klar til at binde sløjfer. Jeg håber jeg kan få Asta, Bella og Olga til at sidde på række foran juletræet i deres juleantræk. Så er billedet til næste jul hjemme. Herover er det et gammelt billede af den søde Bella iført julesløjfe.

glædelig jul

Nyd juledagene! Og husk at kysse under misteltenen. Jeg kikker indenfor på bloggen igen meget snart. Jeg har fotograferet vores julebord i dag, så jeg har stof til endnu et juleindlæg.

20 meninger om “Glædelig jul 2017”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.