Giveaway: Dyrefoder fra Essential Foods


Indlægget indeholder reklame

Velkommen til bloggens første giveaway!

Forleden skrev jeg om det perfekte hundefoder fra Essential Foods. Nu er jeg så heldig at Essential Foods har tilbudt at udlodde to poser foder til mine læsere. Der er altså to læsere der hver kan vinde en pose (3 kg) hunde- eller kattefoder efter eget valg.

giveaway essentials
Olga overvejer om kagerne kan være til hende.

For at være med i lodtrækningen, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg hvor du opgiver dit navn og fortæller hvilken slags foder du gerne vil have hvis du bliver en af de heldige vindere. (Hvis det er første gang du lægger en kommentar på bloggen, vises den ikke med det samme; jeg skal lige godkende den først).

essentials hundefoder
Olga tænker at de kiks må da være stillet frem til hende.

Du finder hundemaden her og kattemaden her. Vinderne får en pose med 3 kg foder efter eget valg. Hundemaden har en værdi af 189 kr. og kattemaden koster 199 kr.

giveaway dyrefoder
Olga æder kirsebær.

Søndag d. 22. januar trækker jeg lod blandt deltagerne. Efterfølgende afslører jeg i et opslag her på bloggen navnene på de to vindere. Så snart jeg har modtaget jeres adresser, beder jeg Essentials sende jer hver den pose foder I har ønsket jer.

essential foods the jaguar
Pelle tester kattefoderet, The Jaguar. Han siger god for det.

Jeg er så glad for at kunne lave denne giveaway fordi jeg vældig gerne vil sprede kendskabet til foderet fra Essential Foods. I disse dage gør jeg mig sammen med Rosa og Pelle erfaringer med kattemaden, og det er gode erfaringer som jeg vil fortælle mere om en anden dag.

Held og lykke til alle deltagere!

32 meninger om “Giveaway: Dyrefoder fra Essential Foods”

 1. Hej Nana.
  Tror min gamle tøs på 10 år ville elske at prøve et nyt foder. Vi er lidt på herrens Mark over hvad hun skal have, da hun er godt slidt og bør få noget til leddene. Men samtidig skal hun have noget som er mild mod hendes sensitive mave. Ja, ja, hun er til tider noget af en udfordring, men man elsker jo de stakkels kræ og vil gøre alt for dem. Krydser fingre for at hun bliver den heldige vinder ❤
  Hilsen Heike

 2. Sådan en pose kattemad er der et par stykker eller 4 her på matriklen, som vil sætte umådelig stor pris på. De hedder Sam, Fido, Mimi, Sigge Cigar og Findus – dertil kommer en besøgsmis, som hedder Hr. Skæg. Det er en køn forsamling! Vi krydser poter! Aase

 3. Kære Nana.
  Hvis jeg skulle være heldig at vinde, ville lille Snus være glad for en pose kattemad. Han tror godt nok han er en hund og henter glad bolden, hvis man kaster den.
  God søndag til dig.
  Kærlig hilsen Eliane

 4. Sikke en skøn konkurrence. Den må jeg da helt klart deltage i. Tænk hvis Carl-Johan gik hen og vandt.
  Jeg er sikker på at Estate er lige noget for ham. Fritgående lam og hjort. Kunne han ville han hinke smukt afsted med en blomst i munden, ørene flyvende bagud og nyde de fritgående dyr. Der er på ingen måde nogle jagt instinkter i ham. En total hygge skøde hund.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

 5. Hej Nana
  Her må jeg også være med, så vi kan afprøve det. Jeg har kigget før, men ville gerne have haft prøvemåltiderne, så vi var sikre på det var noget. Desværre er det dyrt i fragt, så det kan ikke svare sig.
  Jeg vil gerne prøve en pose SMALL SIZE ESSENTIAL SUPERIOR LIVING.
  Super god Give Away og helt sikkert noget, der giver god omtale for firmaet.
  Kh Lisbeth

 6. Jeg vil rigtig gerne vinde en pose Essential Estate Living hundefoder til vores franske mastiff Tilde! Hun er allergiker og reagerer meget kraftigt hvis hun får hundefoder som hun ikke kan tåle. Hendes øjne løber og ørerne bliver ildrøde med store smerter.
  Og det du har fortalt om foderet lyder som det helt rigtige for hende 😀
  Mange hilsner
  Vibeke Lippold
  Insta: @vilishaver

 7. Sikke en fin give away. Jeg kender allerede Essintials foder og vi bruger det også til vores hunde. Hvis jeg var var super heldig kunne det være skønt at få lov at prøve Contour. Lukla skal holde den slanke linje, og jeg fornemmer hun ikke får stillet sin sult med det som hun skal have af dem vi bruger. Light udgaven kunne give hende mere i skålen… og måske en gladere hund.
  Mange hilsner og potedask
  Susan

 8. @mitlandliv.dk “DONE” ✍ WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en præmie til Pepzi-pigen.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍

 9. Jeg har godt set Essentials foder, men endnu ikke prøvet til min hund eller kat. Jeg tror det skulle være SMALL SIZE ESSENTIAL SUPERIOR LIVING til dværgschauzeren, vi skulle starte med at afprøve.
  Håber på held og lykke….og tak for din dejlige blog med, dyr og have, to af mine yndlingsemner 🙂
  Hilsner til både dyr og mennesker
  Elsebeth

 10. Hej Nana. Jeg prøver lige igen, for jeg fik en fejlmeddelelse før… Altså jeg – og især Gussi – vil meget gerne vinde noget hundemad. Gussi er altid hund efter noget god mad, så det kan kun blive en succes… 😉

 11. Dejlig giveaway du har fået Nana, og rigtig godt nytår!

  Vores kat Nala har fået lidt problemer med sin mave og tarm, så det vil være perfekt at prøve denne pose:https://www.essentialfoods.dk/shop/til-katten/essential-the-jaguar-3kg.html
  Vi har også Lillemis, som sikkert gerne vil smage med:-)

  Jeg kan godt lide konceptet med, at det er sundt og allergi venligt.
  Læste lige dit andet indlæg om dyrefoderet til jeres hunde, så positivt og gode billeder:-)

  Jeg er fast følger og har liket og læser gladelig med på din skønne blog.
  Rigtig god dag til dig og dyrene:-)

 12. Jeg vil rigtig gerne forkæle min dejlige kat Anton på 10 år. Så jeg vil krydse finge for at jeg vinde kattefoder til ham.

 13. deres foder er bare super godt, Zorro skal snart havde voksen foder og elsker fugl… så en sæk small breed SUPERIOR LIVING ville være fantastisk som supplement til hans primært hjemmelavede og rå fodring. Der AND i det kan næsten ikke blive bedre, hvis du spørg ham.

 14. Hej Nana, jeg har læst lidt om foderet, og det lyder virkeligt godt. Det er jeg sikker på, at min kat Honey ville kunne lide.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.